Horoscop chinezesc 2021

Horoscop chinezesc 2021- Anul chinezesc începe pe data de 12 februarie și ține până pe 31 ianuarie 2022. Anul 2021 este anul Bivolului de Metal.
  • Publicat:
Horoscop chinezesc 2021
Horoscop chinezesc 2021

Horoscop chinezesc 2021: Potrivit zodiacului chinezesc, anul 2021 este anul Bivolului de metal. Anul chinezesc începe pe data de 12 februarie și ține până pe 31 ianuarie 2022. Bivolul este al doilea semn zodiacal dintre cele doisprezece: Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine și Porc.

Șobolan- Pentru persoanele născute sub semnul Șobolanului, conecxiunile personale și idealurile vor fi foarte importante în acest an. Anul 2021 vine la pachet cu o energie specială, dar maia les o oază de optimism.

Șarpe- Anul 2021 va fi pentru cei sub zodia Șarpelui un an în care vor găsi răspunsurile la cele mai profunde și personale întrebări. Toate dorințele se vor împlini la momentul potrivit, exact atunci când este nevoie ca acestea să se întâmple. Relația cu prietenii se îmbunătățește și chiar reușești să devii o sursă de inspirație pentru ei.

Cal- Aspirațiile și conexiunile personale sunt esențiale în acest an. Anul 2021 vine cu o energie specială, idei pe care vrei să le pui în practică, prieteni și persoane apropiate care-ți vor fi de ajutor pe orice plan. Mai mult, nivelul de optimism este la cote maxime, ai mai multă încredere în tine și mai multă speranță în oameni, ceea ce te va ajuta să-ți realizezi planurile.

Horoscop chinezesc 2021

Maimuță- Îți vine să crezi sau nu, anul 2021 este unul important pentru că vei reuși să găsești răspunsuri la întrebările intime pe care ți le-ai tot pus. Vei avea succes în găsirea echilibrului și te vei afla pe drumul cel bun pe toate planurile. Toate dorințele devin realitate la momentul potrivit.

Porc- În 2021 vei avea parte de foarte mult succes pe partea financiară, iar banii nu vor fi deloc o problemă. Vei câștiga, vei investi și vei avea succes fără îndoială. Iubești strategiile, motiv pentru care te gândești foarte mult înainte de a lua o decizie.

Bivol- Cei născuți sub semnul bivolului sunt puternici și independenți, dar foarte încăpățânați. În acest an, unele probleme pot apărea, dar cu puțin noroc și flexibilitate treci cu ușurință peste.

Horoscop chinezesc 2021

Dragon- În 2021 cei născuți sub semnul Dragonului trebuie să profite de toate oportunitățile care apar la orizont. Cu toate astea, trebuie să fie extrem de atenți să nu cumva să piardă controlul.

Tigru și Iepure- Cei născuți sub aceste două semne chinezești se vor bucura de independență financiară și vor avea noi surse de venit. În fond, banii nu cad din cer.

Capră- Noi idei îți vin în minte, iar toate îți vor aduce un succes uriaș. Cel mai probabil anul acesta te vei organiza și-ți vei pune business-ul pe picioare.

Câine- Anul 2021 este foarte important pentru cei născuți sub semnul Câinelui. Oportunități speciale sunt pe care să apară în viitorul apropiat, atât pe plan personal, cât și profesional.

Cocoș- Se ivește o moștenire, o sumă de bani importantă sau chiar un parteneriat. Orice-ar fi, în sectorul financiar se arată mari câștiguri.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop martie 2021
Horoscop martie 2021
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân