Horoscop Aprilie 2014

Dacă berbecii şi taurii au noroc în dragoste, pentru fecioare şi săgetători este o perioadă extrem de benefică în ceea ce priveşte partea materială! Nu mai sta pe gânduri! Află şi tu acum ce îţi rezervă astrele în luna Aprilie!
  • Publicat:

Berbec

Dragoste

Este o perioadă extrem de favorabilă atât pentru nativii singuri cât şi pentru cei care se află deja într-o relaţie. Poţi aprofunda legăturile care te unesc cu partenerul tău sau, dacă eşti singur, ai şansa de a-ţi găsi jumătatea. Atenţie! În a doua jumătate a lunii pot apărea anumite tensiunii în cuplu. Priveşte lucrurile cu mult calm şi nu te lăsa condus doar de instinct!

Carieră

Luna aceasta este destul de aglomerată în ceea ce priveşte viaţa ta profesională. Încearcă să rezolvi lucrurile în mod calm, fără să te grăbeşti! Astrele te “încurcă” puţin şi s-ar putea să fii înclinat spre a comite anumite greşeli din cauza că te grăbeşti! Nu încerca să faci mai multe lucruri deodată. Rezolvă-ţi problemele pe rând, dar bine!

Sănătate

Starea ta de sănătate are puternică legătură cu starea ta de spirit. Încearcă să-ţi respecţi programul de odihnă şi să nu te suprasoliciţi! În a doua jumătate a lunii, lucrurile revin la normal.

Bani

Situatia ta financiară se ameliorează şi, în sfârşit, vei avea parte de stabilitatea pe care ţi-o doreai. Asta nu înseamnă că vei câştiga o avere! Deci, încearcă să fii chibzuit şi să nu-ţi cheltui bugetul mai mult decât îţi permite buzunarul.

Taur

Dragoste

Relaţia cu partenerul tau se dezvoltă! În aceste condiţii, va fi mult mai uşor să te ocupi de restul problemelor pe care le ai, deoarece vei avea parte de susţinere totală. Dacă eşti singur, luna aceasta ai şanse mari să întâlneşti persoana potrivită.

Carieră

Ai parte de perspective noi în ceea ce priveşte viaţa ta profesională. Dacă trebuie să iei vreo decizie importantă, nu te grăbi! Analizează cu atenţie situaţia şi ai grijă să faci alegerea corectă!

Sănătate

Fereşte-te de excese! Incearcă să iei mai mult în considerare odihna şi să nu-ţi consumi energia pe lucrurile de care te poţi „feri”. Dacă organismul tău îţi transmite semnale de alarmă, este pentru că ai tendinţa de a te supraîncărca cu sarcini inutile şi, astfel, îţi iroseşti forţele în zadar.

Bani

Gândeşte-te bine înainte de a face investiţii majore! Fereşte-te de ofertele „atractive” şi încearcă să profiţi de cele favorabile pe termen lung. Nu uita! Ar trebui să ai mereu o rezervă în buget, iar fapul că „arunci cu bani” de colo-colo nu te ajută!

Gemeni

Dragoste

Viaţa ta conjugală străluceşte mai puţin în această perioadă, ceea ce poate duce la anumite tensiuni între tine şi partenerul tău. Încearcă să-i acorzi mai multă atenţie şi nu te lăsa acaparat de muncă! Dacă eşti singur, astrele te-au „înarmat” cu o mare putere de seducţie. Profită de ea şi vei găsi, cu siguranţă, ceea ce cauţi!

Carieră

Ai ocazia de a încheia o afacere profitabilă sau de a duce la sfârşit un proiect care ăţi va aduce multe beneficii!  Cu toate acestea, fii foarte atent şi verifică bine toate documentele înainte de a le semna; dacă este necesar, nu ezita să te consulţi cu persoane mai competente în domeniul respectiv!

Sănătate

În general, nu întâmpini nici o problemă de sănătate. Este o perioadă plină de petreceri iar energia nu te va abandona! Ai grijă, însă, la excese! Nu uita că puţină odihnă, din când în când, este nu doar benefică, ci necesară!

Bani

Ai ocazia de a realiza tranzacţii financiare de succes, fără a avea parte de motive de îngrijorare. Influenţele planetare ajută la accentuarea gustului tău pentru confort, sau chiar lux. Cu toate acestea, încearcă să fii atent şi să cheltui profitul într-un mod înţelept, pe lucruri de care ai, cu adevărat, nevoie!

Leu

Dragoste

Atmosfera astral este, luna aceasta, mai favorabilă tinerilor şi cuplurilor în formare, dar nu exclude dezacordurile conjugale în materie de bani sau, pur şi simplu, din cauza unui dezacord între parteneri pe termen lung.

Carieră

Climatul astral te încurajează să-ţi exprimi cu tact, dar ferm, autoritatea şi munca intensă, permiţându-ţi să exploatezi circumstanţele positive care apar. Ignoră criticile neconstructive şi încearcă să te concentrezi strict pe ce ai tu de făcut!

Sănătate

Este o perioadă propice pentru a-ţi restabili starea de sănătate şi de a sta departe de virusurile şi alergiile care circulă în această perioadă. Încearcă să-ţi reglezi puţin stilul de viaţă şi să consumi mai multe vitamine, pe care le poţi obţine din fructele şi legumele de sezon!

Bani

Cauţi toate mijloacele pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Impulsurile astrelor sunt extrem de favorabile iar prosperitatea îşi deschide braţele spre tine! Profită din plin de această perioadă şi încearcă să-ţi îndeplineşti acum, toate “dorinţele” materiale la care tânjeai de ceva timp.

Fecioară

Dragoste

Dacă eşti singur, ai şanse să cunoşti persoane noi şi, cine ştie, poate unul/una dintre ei/ele va fi chiar jumătatea ta! Nativii care se află deja într-o relaţie, nu se sfiesc să-şi arate dragostea, având parte de momente speciale alături de parteneri. În a doua jumătate a lunii s-ar putea să întâmpini unele dificultăţi de comunicare. Nu neglija dorinţele partenerului şi încearcă să ţii cont  mai mult de părerile lui/ei!

Carieră

Proiectele începute mai demult încep să prindă formă. Punerea lor în aplicare va fi mai lentă, dar asta doar pentru că sunt extrem de importante şi au nevoie de multă atenţie. Încearcă să-ţi păstrezi răbdarea şi să nu neglijezi nici un aspect important!

Sănătate

Te-ai „relaxat” puţin cam tare în ceea ce priveşte alimentaţia, ceea ce poate duce la o creştere semnificativă în greutate, foarte dăunătoare pentru cei care suferă de boli cardiovasculare. Încearcă să fii mai prudent şi să nu te mai laşi prins în capcana alimentelor nesănătoase!

Bani

Ai ratat un deadline sau ai parte de costuri neprevăzute. Orice ar fi, bugetul tău este „surpins” în mod neplăcut iar tu ai impresia că nu vei reuşi să acoperi tot. Nu dispera! În a doua jumătate a lunii ai parte şi de un câştig, ceea ce te va ajuta să rezolvi toate neînţelegerile.

Balanţă

Dragoste

Influenţele lui Uranus nu te lasă să te relaxezi nici un minut! S-ar putea să întâmpini unele probleme în ceea ce priveşte viaţa ta de cuplu, deoarece apar unele divergenţe între tine şi partenerul tău. Încearcă să nu acţionezi din instinc şi să analizezi cu mult calm situaţia. Nici pentru nativii singuri lucrurile nu sunt tocmai roz. Senzualitatea de care ai avut parte luna trecută s-a cam stins, iar tendinţa de ta de a fi autoritar te poate face să îndepărtezi persoanele din jurul tău! Încearcă să ţii cont mai mult de sfaturile celor apropiaţi.

Carieră

Ai posibilitatea de a-ţi îmbunătăţi situaţia material sau de a-ţi găsi un loc de muncă care să-ţi placă mai mult. Ai grijă, totuşi, la relaţiile cu partenerii de muncă! Colegii s-ar putea să fie geloşi, iar “lauda” ta nu va aduce nimic bun. Ţine lucrurile bune pentru tine şi cei dragi, şi încearcă să nu le evidenţiezi mai tare decât e cazul.

Sănătate

Dai pe afară de energie şi nimic nu te poate opri din a-ţi atinge scopurile. Cu toate acestea, încearcă să te axezi pe lucrurile importante şi să nu îţi neglijezi stilul de viaţă. Alimentaţia sănătoasă şi sportul nu trebuie să lipsească din rutina ta zilnică, altfel te vei trezi la sfârşitul lunii complet lipsit de puteri!

Bani

Tranzacţiile sau negocierile pe care le-ai început de ceva timp dau în sfârşit roade! Partenerii tăi de afaceri îţi oferă mână liberă pentru a lua deciziile importante, iar tu te pricepi de minune! Nu rata aceste oportunităţi şi încearcă să profiţi la maxim de fiecare ocazie.

Scorpion

Dragoste

Ai parte de multă pasiune şi intensitate în viaţa ta de cuplu, iar partenerul tău îţi oferă toată atenţia de care ai nevoie. Atmosfera este caldă şi lipsită de tensiune, ceea ce îţi oferă stabilitatea şi încrederea de care aveai nevoie în această perioadă.

Carieră

Viaţa profesională merge bine, ceea ce înseamnă că vei fi capabil să duci la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus. În a doua jumătate a lunii s-ar putea să apară anumite tensiuni între tine şi partenerii tăi de muncă, dar nu dispera! Până spre finalul lunii lucrurile se liniştesc şi nu vei mai avea parte ne nici o neînţelegere.

Sănătate

Marte te pune pe “banca de reserve”! În ultimul timp, ai consumat prea multă energie pe lucuri neimportante şi ai avut parte de o perioadă plină de stres. Încearcă să pui mai mult accent pe odinhă şi pe viaţa ta personală şi nu activităţile cotidiene să te epuizeze!

Bani

Nu vinde mobila pentru a cumpăra bilele la loterie! Banii câştigaţi rapid, se duc la fel de repede. Între timp, ar trebui să te concentrezi pe muncă şi investiţii pe termen lung. Încetează să cheltui mai mult decât îţi permit buzunarele şi încearcă să-ţi gestionezi mai bine bugetul zilnic!

Săgetător

Dragoste

Viaţa ta conjugală decurge normal, fără evenimente mari sau scene îngrozitoare. Dacă simţi că te-ai plictisit, încearcă să “condimentezi” puţin relaţia cu partenerul tău şi să vă axaţi mai mult pe lucrurile care vă fac fericiţi şi mai puţin pe rutina zilnică. Nici nativii singuri nu au parte de mari surprize. Nu mai pierde timpul cu relaţii “de umplutură”. Concentrează-te pe oamenii care contează şi investeşte timp în persoanele potrivite.

Carieră

Aprilie pare a fi o lună potrivită pentru construcţii, tranzacţii imobiliare şi, în general, proiecte pe termen lung. Dacă cauţi un nou loc de muncă, aceasta poate fi o perioadă propice pentru a găsi ceva care să-ţi aducă mai multe avantaje!

Sănătate

Nervozitatea şi stresul te aduc într-o zonă critică luna aceasta. Păstrează-ţe energia pentru lucrurile pozitive şi nu te mai lăsa influenţat de oamenii din jur. Încearcă să duci o viaţă mai sănătoasă şi să faci mai mult sport! Este o perioadă bună pentru a începe o nouă activitate, cum ar fi joggingul sau înotul.

Bani

Climatul astral din această perioadă te ajută să fii vigilent şi să eviţi capcanele “afaceriştilor” care vor să te păcălească. Fereşte-te, în special, de tombole, loterie, sau promisiuni care nu par să se îndeplinească pe termen scurt. Ghidează-te după instinct, dar încearcă să analizezi cu atenţie toate detaliile înainte de a lua o decizie importantă!

Capricorn

Dragoste

Ai parte de toată admiraţia şi atenţia partenerului tău, ceea ce te face să radiezi de fericire! Nu uita să îi întorci favoarea şi să apreciezi gesturile pe care le face din tot sufletul! Dacă eşti singur, luna aceasta ai posibilitatea de a întâlni persoane noi care să îţi trezească din nou interesul spre iubire!

Carieră

Puterea ta de asimilare a informaţiilor este incredibilă! Intuiţia te conduce doar spre decizii bune, ceea ce face ca luna Martie să îţi aducă doar împliniri în plan profesional! Eşti plină de inspiraţie, iar entuziasmul acesta te conduce întreaga lună, oferindu-ţi multe oportunităţi interesante!

Sănătate

Din punct de vedere fizic, debordezi de energie, rezistenţă şi o incredibilă capacitate de recuperare după un efort susţinut! Cu toate acestea, dacă nu eşti înţelept, s-ar putea să comiţi excese care să te de-a jos de pe „podiumul” acesta de energie. Nu exagera nici cu dulciurile! În această perioadă eşti mai predispus la acumularea de kilograme pe care, cu siguranţă, nu ţi le doreşti!

Bani

Gestionarea situaţiei tale financiare nu este un lucru pe care îl faci cu plăcere, dar ţinând cont de faptul că luna trecută ai depăşit cu mult bugetul stabilit, ar fi cazul să-ţi faci „ordine” la priorităţi. Încearcă să fii mai chibzuit şi să cheltui doar pe lucrurile de care ai nevoie.

Vărsător

Dragoste

Nativii care se află deja într-o relaţie, au parte de linişte şi bunăstare întreaga lună! Te simţi în siguranţă alături de partenerul tău iar atmosfera din cuplu se încălzeşte pe zi ce trece. Dacă eşti singur, este posibil şi chiar probabil ca cineva din cercul tău de prieteni să îşi „declare” iubirea pentru tine. Analizează bine situaţia şi nu te arunca într-o relaţie doar pentru a nu fi singur!

Carieră

Astrele s-au retras, lăsând linişte în viaţa ta profesională. Acest lucru înseamnă doar că nu îţi vor mai pune „piedici” şi că vei avea parte de oportunităţi excelente care te vor ajuta să îţi atingi toate scopurile! Este o perioadă favorabilă, deci nu ezita să începi proiecte noi sau să continui cu entuziasm cele începute deja!

Sănătate

Climatul astral te-a deranjat de ceva timp, făcându-te să te simţi obosit şi lipsit de orice urmă de energie. Dar nu dispera! Lucrurile revin în sfârşit la normal şi, dacă continui să ai o alimentaţie sănătoasă şi să acorzi importanţă odihnei, nu ar trebui să ai parte de nici o problemă!

Bani

Problemele tale financiare se apropie de sfârşit. Găseşti o soluţie, ai parte de un câştig neaşteptat sau primeşti un bonus la job. Pe viitor, încearcă să fii mai atent la modul în care îţi gestionezi finanţele, iar dacă crezi că nu te descurci, poţi cere sfatul unui specialist în domeniu.

Peşti

Dragoste

Dacă eşti în căutarea sufletului tău pereche, ar trebui să fii mai vigilent, deoarece este mai aproape decât crezi! Fii gata să profiţi de ocazie şi să fii, în sfârşit, fericit! Şi nativii aflaţi deja într-o relaţie au parte de o perioadă bună, plină de stabilitate şi evenimente fericite!

Carieră

Mediul astral îţi aduce mult noroc şi prosperitate. Apar oportunităţi pe care nu trebuie să le ratezi şi care, pe termen lung, îţi vor aduce foarte multe beneficii! Păstrează-ţi energia pentru perioada care urmează, deoarece vei avea nevoie de cât mai multe resurse!

Sănătate

Fiind protejat de Jupiter, luna aceasta nu întâmpini nici o problemă în ceea ce priveşte starea ta de sănătate. Cu toate acestea, continuă cu stilul de viaţă sănătos pe care îl ai acum şi încearcă să faci mai multă mişcare! A venit primăvara, deci mersul cu bicicleta sau alergatul prin parc este o adevărată plăcere sănătoasă!

Bani

Apar oportunităţi minunate în afaceri, care îţi îmbunătăţesc starea materială şi te ajută să prosperi. Ai, în sfârşit, posibilitaea de a-ţi cheltui bugetul aşa cum îţi doreşti, chiar dacă asta înseamnă să dai mai mulţi bani pe o pereche de pantofi sau chiar să îţi schimbi maşina cu un model mai nou!

Rac

Dragoste

Ai parte de anumite tensiuni în viaţa de cuplu, ceea ce te-ar putea împinge spre decizii pripite şi, în final, greşite! Nu îţi pierde răbdarea şi încearcă să ajungi la comun acord cu partenerul tău. Dacă eşti singur, este o perioadă propice pentru a rezolva orice neînţelegeri ai mai avea cu fostul partener, pentru ca astfel să fii capabil să începi o relaţie nouă, cu cineva mai potrivit pentru tine!

Carieră

Succesul te urmăreşte oriunde mergi! Ai parte de susţinere din partea colegilor şi superiorilor tăi pentru a duce la bun sfârşit un proiect la care ai muncit din greu. E momentul să te bucuri de roadele muncii tale şi poate chiar să împarţi câştigurile cu cineva drag.

Sănătate

Pentru a menţine o stare bună de sănătate, ar fi mai bine să reduci consumul de alcool, tutun şi cofeină şi să încerci ceva mai natural, cum ar fi ceaiul. Şi, deşi sună ca un spot publicitar, ţine cont de sfaturi şi fă o pauză de la lucrurile care îţi pot dăuna!

Bani

În ce privesc afacerile, ai parte de toată susţinerea astrelor! E o perioadă bună pentru investiţii sau pentru lucruri care îţi fac plăcere, cum ar fi schimbarea garderobei sau achiziţionarea unor cadouri pentru cei dragi!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop Mai 2014
Horoscop Mai 2014
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân