Horoscop Aprilie 2014

Dacă berbecii şi taurii au noroc în dragoste, pentru fecioare şi săgetători este o perioadă extrem de benefică în ceea ce priveşte partea materială! Nu mai sta pe gânduri! Află şi tu acum ce îţi rezervă astrele în luna Aprilie!

Berbec

Dragoste

Este o perioadă extrem de favorabilă atât pentru nativii singuri cât şi pentru cei care se află deja într-o relaţie. Poţi aprofunda legăturile care te unesc cu partenerul tău sau, dacă eşti singur, ai şansa de a-ţi găsi jumătatea. Atenţie! În a doua jumătate a lunii pot apărea anumite tensiunii în cuplu. Priveşte lucrurile cu mult calm şi nu te lăsa condus doar de instinct!

Carieră

Luna aceasta este destul de aglomerată în ceea ce priveşte viaţa ta profesională. Încearcă să rezolvi lucrurile în mod calm, fără să te grăbeşti! Astrele te “încurcă” puţin şi s-ar putea să fii înclinat spre a comite anumite greşeli din cauza că te grăbeşti! Nu încerca să faci mai multe lucruri deodată. Rezolvă-ţi problemele pe rând, dar bine!

Sănătate

Starea ta de sănătate are puternică legătură cu starea ta de spirit. Încearcă să-ţi respecţi programul de odihnă şi să nu te suprasoliciţi! În a doua jumătate a lunii, lucrurile revin la normal.

Bani

Situatia ta financiară se ameliorează şi, în sfârşit, vei avea parte de stabilitatea pe care ţi-o doreai. Asta nu înseamnă că vei câştiga o avere! Deci, încearcă să fii chibzuit şi să nu-ţi cheltui bugetul mai mult decât îţi permite buzunarul.

Pagina 1 din 12
Horoscop Mai 2014
Horoscop Mai 2014
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism