Este nativul din zodia Scorpion atras de tine? Vezi cum poți capta atenția unui Scorpion și cu ce zodii este compatibil!

Cum poți să-ți dai seama dacă un Scorpion este îndrăgostit de tine și ce poți face pentru a-i câștiga afecțiunea? Iată câteva aspecte, dezbătute de astrologi, care vor aduce lumină în mintea și sufletul tău!
  • Publicat:
Este nativul din zodia Scorpion atras de tine? Vezi cum poți capta atenția unui Scorpion și cu ce zodii este compatibil!
Este nativul din zodia Scorpion atras de tine? Vezi cum poți capta atenția unui Scorpion și cu ce zodii este compatibil! sursa foto: shutterstock

Este aproape imposibil să nu te simți atras de un Scorpion măcar o dată în viață. Deși Scorpionul poate părea interesat de tine, poate fi totuși greu de stabilit adevărul, deoarece Scorpionul își impune o barieră care nu le dă voie altora să pătrundă în adâncul sufletului lor.

Guvernat de Marte și condus de Pluto, Scorpionul este semn de apă. Complex și tulburător, Scorpionul tinde să pară inițial rezervat, chiar dacă emană în permanență un farmec aparte. Nativii din zodia Scorpion sunt incontestabil loiali și dedicați, uneori până la punctul de a fi dogmatici.

Potrivit astrologilor, Scorpionii sunt capabili să manifeste profunzime emoțională și pasională. Odată ce înveți să-ți placă, parcă nu poți trăi fără un Scorpion.

Profunzimea intensității sale emoționale este discretă, deoarece dorința ascunsă de a controla și mândria puternică nu sunt menite să fie expuse publicului. Dacă ești norocos să pătrunzi în sufletul unui Scorpion, atunci consideră-te unul dintre cei mai apropiați confidenți ai acestuia.

Cum să atragi atenția unui nativ din zodia Scorpion

Atragerea Scorpionului este un drum anevoios, deoarece acest semn de apă extrem de perceptiv și nu are încredere în nimeni și nimic. Dacă Scorpionul crede că ești misterios, atunci te poți opri din a mai încerca să-l atragi. Dacă ești prea direct sexual, atunci îți poți lua gândul de la acest nativ. Dacă pui prea multe întrebări sau refuzi să împărtășești orice secret al tău, atunci acceptă-ți înfrângerea definitiv.

Pregătește-te să joci un joc lung pentru a-i atrage atenția Scoprionului, construind încredere în tot acest timp. Potrivit astrologilor, Scorpionii nu sunt în mod obișnuit capabili să-și seprare sentimentele de gesturile fizice. Din acest motiv, Scorpionilor le este foarte dificil să se aproprie în mod intim de cineva de care nu se simt atrași cu adevărat.

De ce are nevoie un Scorpion în relația lui de iubire?  

Dacă Scorpionul este pregătit pentru o relație de iubire, acesta va ține cont de câteva aspecte importante precum onestitate, loialitate și devotament. Asigură-te că știi exact în ce te bagi atunci când alegi o relație de iubire cu un Scorpion.

Scorpionul vrea loialitate deplină din partea celui pe care îl iubește. Nu poate exista o cale de mijloc. Trebuie să te implici în totalitate sau deloc. De asemenea, au nevoie de onestitate deplină. Scorpionii sunt detectoare de minciuni umane, iar odată ce încrederea este distrusă, aceștia vor tăia legăturile și nu vor reveni niciodată.

Dacă ești gata să ai o relație seriosă cu un Scorpion, atunci jură-i loialitatea și adevărul absolut. Atenuează grijile Scorpionului, anunțându-i că vei fi autentic, de încredere și onorabil în relația ta cu ei.

Cum să păstrezi un nativ din zodia Scorpion aproape de tine

Menține dragostea dintre tine și un Scorpion, ținându-l mereu la curent. Scorpionul este cunoscut ca fiind pătrunzător, gânditor și chiar obsesiv. Chiar dacă Scorpionul poate să nu fie atât de dispus să-și recunoască propriile secrete, s-ar putea să se simtă mai încrezători în relație atunci când ești direct și te deschizi în fața lor. Fii sincer, vulnerabil și empatic. Lasă-l să intre în lumea ta secretă și Scorpionul te va răsplăti. Nu în ultimul rând, oferă-i Scorpionului timpul de care are nevoie pentru a se deschide în fața ta. De obicei, Scorpionii sunt secretoși și există lucruri care vor rămâne secrete pentru totdeauna.

Semne că nativul din zodia Scoprion este îndrăgostit de tine

Astrologii sunt de părere că nu este nimic superficial în felul în care un Scorpion iubește. Nu ai cum să te înșeli în legătură cu dragostea pe care un Scorpion ți-o oferă și n-ai cum să nu recunoști ușor dragostea unui Scorpion. Când un Scorpion te vrea, vei ști.

Căile secrete ale Scorpionului s-ar putea să nu aibă niciun sens inițial, dar vei ști dacă Scorpionul te iubește atunci când vei fi invitat în lumea lui secretă. Deoarece Scorpionul te-a cercetat și te-a observat deja, acum este rândul tău să faci același lucru. Fără să știi sau să-ți dai seama, vei fi scufundat în puternicul tărâm psihologic al Scorpionului. Scorpionul va dezvălui straturi din ei înșiși pe care nimeni altcineva nu le-a văzut sau experimentat în afară de tine, făcând dragostea ta unică.

Ce zodii sunt compatibile cu Scorpionul?

Întâlnirea cu Scorpionul nu este pentru cei slabi de inimă. Scorpionul se poate asocia cel mai bine cu semnele de apă și pământ, în timp ce se luptă să se conecteze la un nivel mai profund cu semnele de foc și aer.

Semnele de apă sunt probabil cele mai potrivite în relație cu un Scorpion. Dacă Scorpionul dorește să aibă o relație captivantă, atunci Scorpionul ar trebui să caute un alt Scorpion. Nimeni nu va înțelege sensibilitatea sau profunzimea Scorpionului ca un alt Scorpion. Cu toate acestea, ambii Scorpioni vor trebui să țină cont de orice tendință autodistructivă pentru a evita luptele pentru putere și problemele de control în relația lor.

Dacă Scorpionul este în căutarea unui partener devotat, atunci Racul ar putea fi potrivirea perfectă. Racul poate oferi un spațiu sigur pentru ca Scorpionul să fie vulnerabil. În același timp, Scorpionul îi poate oferi Racului dedicația de care acesta are nevoie pentru a se simți iubit. Racul și Scorpionul trebuie să fie direcți unul cu celălalt pentru ca o relație de iubire să funcționeze între ei.

Semnele de Pământ pot oferi acea stabilitate tangibilă, mentală și emoțională pentru Scorpion. Dintre toate semnele de pământ, Capricornul este o potrivire bună pentru Scorpion. Dacă Scorpionul și Capricornul pot trece unul de zidurile celuilalt, se vor conecta la un nivel profund. Unirea lor de nezdruncinat le oferă, totodată, o putere indistructibilă.

În cele din urmă, cei mai provocatori parteneri pentru cei din zodia Scorpion sunt semnele de aer. La prima vedere, Scorpionul și Balanța ar putea fi inițial atrași unul de celălalt. Balanța este de obicei atractivă în mod convențional, în timp ce Scorpionul este un vrăjitor desăvârșit al iubirii. Pe măsură ce Scorpionul ajunge să cunoască Balanța, s-ar putea să descopere că au nevoie de mai mult decât atracție senzuală pentru a-și menține relația.

Dintre toate semnele de aer, cce mai bună potrivire pentru un Scorpion ar fi zodia Gemeni. Chiar dacă aceasta pare a fi o pereche ciudată, natura curioasă și vorbăreață a Gemenilor va scoate, în cele din urmă, cele mai întunecate secrete ale Scorpionului. Acești doi ar putea să vorbească zile întregi.

Scorpionul se poate combina surprinzător de bine cu semnele de foc. Deși Berbecul și Scorpionul pot părea o pereche puțin probabilă, ambele zodii sunt guvernate de Marte, așa că împărtășesc o pasiune și un apetit sexual similar. Dacă Scorpionul dorește să funcționeze cu Berbecul, atunci va trebui să existe o doză considerabilă de înțelegere, deoarece într-o relație nu pot domina ambele persoane.

Surse: msn.com, stylecraze.com, nomadrs.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”