Cele mai toxice combinații de zodii. Ferește-te de acești nativi!

  • Publicat:
Cele mai toxice combinații de zodii. Ferește-te de acești nativi!

Poți cădea ușor în capcana unei relații toxice de teamă de a nu rămâne singură, așa că e mai bine să știi care sunt partenerii pe care trebuie să îi eviți, în funcție de zodia în care s-au născut.

Cele mai nepotrivite combinații de zodii

Leu + Rac

Deși între cei doi există o chimie naturală, o relație pe termen lung nu va funcționa niciodată. Leul vrea să fie sigur de relație, timp în care Racul nu oferă siguranță dacă nu este absolut convins de sentimentele celuilalt. Relația va fi una tumultoasă, presărată cu multe suișuri și coborâșuri.

Capricorn + Vărsător

Capricornii și Vărsătorii au în comun determinarea, însă n-au în comun modul în care abordează ambiția. Capricornii vor claritate, siguranță, în timp ce Vărsătorii vor performanță, rezultate, evoluție.

Fecioara + Gemeni

În cazul celor doi, lucrurile sunt cât se poate de simple. Fecioarele sunt practice, Gemenii sunt visători. Relația nu va funcționa atâta timp că își trimit reciproc semnale greșite.

Balanță + Taur

Balanțele și Taurii sunt foarte asemănători, de aceea nici nu funcționează prea bine relația lor. Amândoi sunt firi încăpățânate, înclinate spre estetic, iubitoare de frumos și foarte romantice. Totuși, gelozia Taurului o împiedică pe Balanță să fie sociabilă așa cum își dorește, și vrea să o controleze.

Citește și: Top 5 cele mai geloase zodii: ce le face să se simtă amenințate în relații

Scorpion + Pești

Atât Scorpionul, cât și Peștii se bazează foarte mult pe emoții, doar că au maniere diferite de a și le arată. Scorpionii șut pasionali, dar nu se exterizeaza prea tare, timp în care Peștii sunt mai slabi, fapt ce va conduce spre ruptură.

Săgetător + Rac

În timp ce Racii se concentrează pe crearea unui cămin liniștit, Săgetătorii sunt interesați de lărgirea cercului de prieteni și cunoștințe, vor să încerce lucruri noi. Relația nu va funcționa a la long.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc