Cele mai cheltuitoare semne zodiacale: a ta se regăsește printre ele?

  • Publicat:
Cele mai cheltuitoare semne zodiacale: a ta se regăsește printre ele?
Sursa foto: shutterstock

Te-ai gândit vreodată că motivul pentru care faci abuz de cumpărături poate fi luna în care te-ai născut? Așa cum există și zodii cumpătate, există și semne zodiacale care savurează să arunce cu banii în stânga și-n dreapta! Iată care sunt acestea din urmă! 

Cele 6 semne zodiacale care cheltuiesc cel mai mult

Zodia Berbec

Nativii născuți în semnul Berbecului cheltuiesc excesiv din cauza faptului că o fac din impuls. Cum văd ceva nou, inedit sau în tendințe, se grăbesc să și cumpere. Și asta nu dintr-o nevoie reală. În nici într-un caz. Ci din atracția pe care o au față de un lucru pe care și-l doresc.

Zodia Gemeni

Dacă nativii născuți în Gemeni nu au niciun motiv serios să economisească, atunci ei vor cheltui tot ce au. Sunt deja cunoscuți pentru faptul că adoră să se distreze și să își trăiască viață cu poftă, astfel că practic ei tranzacționează fericirea cu ajutorul banilor. Își satisfac și cele mai inedite plăceri!

Zodia Leu

Nativii născuți în Leu iubesc cumpărăturile și nu doar cele pentru sine, ci în general. Vor găsi mereu ocazii să dăruiască sau să își suprindă semenii cu gesturi mici. Vestea bună este că acești nativi știu să facă destul de ușor bani, astfel că prostul obicei de a cheltui excesiv este adesea salvat atunci când lucrurile par să scape de sub control.

Zodia Săgetător

Nativii din Săgetător au tendința de a cheltui mult fără a-și da seama. Preferă luxul și nu țin mai niciodată cont de bugetul de care dispun. Și din acest considerent, mulți dintre ei fac adesea împrumuturi când rămân fără resurse.

Zodia Vărsător

Nativii născuți în semnul Vărsătorului sunt persoane care investesc regulat: în lucruri, în afaceri, etc. Însă, de cele mai multe ori toate aceste investiții nu îi avantajează întotdeauna. Uneori, mai dau și greș cu ele.

Zodia Pești

Nativii din Pești sunt firi sensibile. Dacă cineva apelează la ei și le cere bani împrumut, chiar dacă știu că nu îi vor mai recupera, ei nu vor putea spune nu. Chiar și dacă le sunt solicitate resursele pentru investiții majore, precum un proiect sau un model de business, ei se vor simți vinovați dacă nu vor acționa în consecință!

Ei bine, te-ai regăsit? Înseamnă că ai putea fi unul dintre semnele zodiacale care depășesc limita! Încearcă să acorzi mai multă atenție în ceea ce privește acest aspect. Pe termen lung, te va ajută!

Sursă: Your Tango

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”