Cât de dotat ești, în funcție de zodie. Care este cel mai „norocos” bărbat din horoscop

  • Publicat:
Cât de dotat ești, în funcție de zodie. Care este cel mai
Sursa foto: shutterstock

Potrivit astrologiei, semnul zodiacal îți poate spune ce tip de personalitate are partenerul pe care l-ai întâlnit recent, ce compatibilitate ai cu acesta sau… cât este sau nu de dotat, dacă și asta te interesează!

Bărbatul Berbec

Bărbatul născut în semnul Berbecului este viril, fertil și prin urmare, foarte dotat! Dacă ai norocul să cunoști pe cineva din zodia asta, nu vei fi dezamăgită ca femeie.

Bărbatul Taur

La fel ca și bărbatul Berbec, Taurul este înzestrat și el la capitolul bărbăție. Iar pe lângă acest aspect, se spune că Taurii sunt și excelenți amanți. Acum, în ce fel, rămâne să descoperiți voi, doamnelor…

Bărbatul Gemeni

Bărbatul născut în semnul Gemenilor nu se poate laudă cu „dotări” impresionante, însă reușesc să compenseze orice „defect” cu farmecul personal.

Bărbatul Rac

Bărbatul născut în Rac stă destul de rău la capitolul bărbăție. Însă, excelează pe partea cealaltă: este sentimental și tandru, ceea ce îl ajută să fie un ământ perfect pentru femeia pe care o iubește.

Bărbatul Leu

Bărbatul născut în Leu este dotat, dotat, dotat! Și cele mai bine cotat bărbat al zodiacului. Este atractiv, sigur pe el, încrezător și… acum știm și de ce. 😉

Bărbatul Fecioară

Bărbatul născut în Fecioară nu își dorește să iasă în evidență în față parteneri prin „astfel” de calități, dar nici nu prea are cu ce se lăuda.

Bărbatul Balanță

Bărbatul născut în Balanță este veșnic îndoit de calitățile sale fizice, chiar și atunci când nu este cazul, căci da, Balanțele sunt șarmante, cuceritore, arată impecabil de fiecare dată. Bărbațîi Balanță se liniștesc și în privința intimității atunci când sunt validați de către partenere, că le sunt lăudate aptitudinile.

Bărbatul Scorpion

Bărbatul născut în semnul Scorpionului reprezintă însuși erotismul și sexualitatea! Prin urmare, nu este de mirare că Scorpionii se numără printre cei mai dotați parteneri sexuali.

Bărbatul Săgetător

Bărbatul născut în Săgetător este sigur pe el la acest capitol. Dacă te afli într-o relație cu un astfel de bărbat, nu îți fă griji, ești o norocoasă!

Bărbatul Capricorn

Bărbatul născut în Capricorn nu se poate laudă cu calități excepționale, însă compensează prin atitudine cuceritoare și prin șarm.

Bărbatul Vărsător

Nativii născuți în Vărsător se află la mijlocul clasamentului în ceea ce privește „dotarea sexuală”. Nici prea prea, nici foarte foarte. Fix ce trebuie!

Bărbatul Pești

Nici bărbații născuți în Pești nu au fost înzestrați cu dotări extraordinare, dar asta nu ii împiedică să fie buni amanți sau cuceritori irezistibili.

Citește și: 5 semne că eşti o femeie bună în pat

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân