Astrolog Anca Moraru: „Luna Plină în Scorpion se va resimți puternic și intens…” EXCLUSIV

  • Publicat:
Astrolog Anca Moraru:

Luna plină în Scorpion din data de 24 aprilie vine și ne rupe de legăturile karmice, toxice pe care încă le avem cu noi sau cu alte persoane, ne rupe de atașamente, de activitățile prin care ne trădăm pe noi, va acționa acolo unde încă nu există o aliniere între ceea ce gândim și ceea ce simțim.

Luna plină din 24 aprilie ajunge în Scorpion

Luna Plină va crea schimbări în următoarele 6 luni ale vieții noastre, odată cu acest eveniment astral întreagă vibrație a pământului se schimbă, iar pentru cei care se aliniază la această energie și viața lor se va transforma.

Scorpionul ne vorbește despre Conectarea la lumea de dincolo, la manifestarea în planurile subtile ale ființei, conectarea la straturile inconștiente, energetice ale ființei, la Puterea interioară, ne conectează cu Intuiția noastră.

Scorpionul pe o energie înalta aduce putere de transformare și manifestare conștientă, intuiție crescută, este zodia responsabilă cu abundență financiară și puterea de manifestare

În schimb, energia joasă a Scorpionului vine cu multă toxicitate, manipulare, trădare, atracție către lumea umbrelor, dependențe, dorința de a deține cu orice preț, obsesii, cruzime…

În funcție de scenariul în care persoana a crescut, a copilărit, s-a dezvoltat, în diferite situații ale vieții se poate activa vibrația înaltă sau cea joasă a acestei zodii.

Luna Plină în Scorpion se va resimți puternic și intens, acest tranzit ne va pune față în față cu umbrele noastre, cu acele aspecte din noi care nu ne plac, dar pe care odată ce ajungem să le acceptăm și să le integrăm în viață noastră, ne aduc daruri și comori imense.

Scorpionul ne învață că întunericul este spațiul creației, și că pentru a putea distinge lumina, avem nevoie și de întuneric.

Previziuni pt fiecare zodie

Scorpion

O perioadă în care pe o energie înaltă poți să te simți mai puternic ca oricând, ești gata să te transformi și să lași în urmă toxicitatea, tiparele nesănătoase, să te eliberezi din închisoarea propriilor gânduri și stări, să fii liber.

Această perioadă are ca scop înfruntarea umbrelor tale, înțelegerea mesajului cu care ele vin, adu-ți aminte că în cele mai întunecate locuri ale vieții tale se află cele mai mari daruri.

E nevoie să lași lucrurile vechi să plece, să te transformi, conexiunea ta cu lumea de dincolo fiind foarte puternică.

Balanță

Banii și resursele financiare sunt puse sub lupa odată cu acest eveniment astral…

În această perioadă ești chemat să îți revendici puterea, să nu mai joci la scară mică, și să-ți dai voie să creionezi acel vis îndrăznet din mintea ta.

Fecioară

Mintea ta poate fi cel mai mare aliat sau cel mai mare dușman al tău, depinde pe care lup alegi să îl hrănești…

Energia lunii pline te face să renunți la ideile fixe, să te detașezi și să aduci mai multă recunoșțință în viața ta față de ceea ce trăiești.

Leu

La acest eveniment astral ești pus față în față cu umbrele familiei tale, tocmai pentru a le vedea, a le vindeca și a le elibera…

E important să înveți să îți trăiești propria ta poveste și să te desprinzi de tiparele toxice care îți provoacă tumult și îți fură liniștea sufletească.

Rac

Luna Plină te pune față în față cu tipare neeliberate din copilăria ta, tocmai pentru a le putea elibera și integra… și unde ar putea să iasă la suprafață dacă nu în relația cu cei dragi ție?

Se face curățenie în relațiile de iubire!

Gemeni

Curățenie în câmpul muncii și cel al sănătății tale!

Scoate din viața ta tot ce este toxic, oameni, locuri, stări, și acționează către ceea ce îți dorești.

E o perioadă în care dacă investești munca ta în direcția potrivită vei fi recompensat cu vârf și îndesat!

Taur

O perioadă a curățeniei în relația de cuplu!

Ce obiceiuri nu îți mai fac bine? Unde îți canalizezi atenția, către a distruge sau către a construi?

Dacă ești într-o relație, energia înaltă a acestui tranzit poate să vă sudeze mai mult relația, să va închege unul cu celălalt, chiar să mergeți către nivelul următor…

Dacă există lucruri nespuse între voi, reproșuri care s-au adunat, asigură-te că le spui într un mod sănătos, nu le mai ține în tine, altfel existând riscuri să apară conflicte în această perioadă.

Berbec

Curățenie în plan financiar!

Relația ta cu banii este pusă în prim-plan la acest eveniment astral… cresc veniturile, sau idei noi pot să apară la orizont.

Renunta la frici și mergi către tot ce îți dorești!

Pești

Evenimentul astral creează condiții favorabile pentru a face cursuri, a face călătorii fizice sau spirituale de mare însemnătate, astfel să îți extinzi orizontul și să te dezvolți dincolo de granițele tale.

Vărsător

O perioadă de dezvoltare în plan profesional!

În această perioadă devii mult mai conștient de puterea ta interioară, ar fi bine să-ți urmezi intuiția și să faci acele schimbări pe care le simți!

Capricorn

O perioadă în care te vei elibera de tiparele care te țin ascuns, te fac mai puțin din ce ești…

E benefic să te expui, să îți crești vizibilitatea, să îți dai voie să fii tu autentic în fața oamenilor!

Săgetător

O perioadă de Renaștere din cenușă…

Te eliberezi de karmă și de lucrurile care nu mai au loc pe termen lung în viața ta…

Această perioadă este una a vindecării, în care vei deveni mult mai conștient de tiparele tale subconștiente, oferă-ți timp pentru a procesa în liniște tot ce apare în viață ta și ai încredere în proces!

Citește și: Astrolog Anca Moraru | Previziuni pentru anul 2024: „Vor fi schimbări mari cu evenimente imprevizibile” EXCLUSIV

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being