Astrolog Anca Moraru | Previziuni pentru anul 2024: „Vor fi schimbări mari cu evenimente imprevizibile” EXCLUSIV

  • Publicat:
  • Actualizat:
Astrolog Anca Moraru | Previziuni pentru anul 2024:

Ce ne așteaptă anul viitor ne spune Anca Moraru, Astrolog și Facilitator Constelații Familiale și Karmice. Iată la ce se poate aștepta fiecare zodie în parte de la anul următor, influențat de un fenomen astrologic foarte rar, care are loc o dată la intervale de zeci de ani, respectiv conjuncția Jupiter-Uranus.

Previziuni 2024. Cele mai bune perioade pentru fiecare zodie

Schimbări mari, evenimente imprevizibile care ne pot schimba viața peste noapte, asta ne așteaptă în 2024, odată cu întâlnirea dintre Jupiter și Uranus, eveniment care va avea loc în luna aprilie, însă atingând punctul maxim de intensitate în perioada 17-21 aprilie 2024.

Nu este un eveniment astral care va putea fi trecut cu vederea, îl vom resimți cu toții la un nivel mai mic sau mai mare. Clar evenimentul va revoluționa sistemul financiar, felul în care ne raportăm la bani se va schimba.

Ultima întâlnire între cele două planete a fost în 1941, perioada în care umanitatea trecea prin niște schimbări uriașe în timpul celui de-al doilea război mondial, când o nouă ordine mondială a fost instalată.

Începând cu 26 mai, Jupiter va trece în semnul zodiacal al Gemenilor timp de aproximativ 1 an, urmând ca întreg sistemul educațional să aibă parte de schimbări mari pe durata acestui tranzit, iar activitățile digitale să prindă amploare mai mult ca niciodată.

Începutul anului vine cu transformări mari și pentru Vărsători, după ce de peste 12 ani Pluto a adus transformări mari în viața Capricornilor, această planetă urmează să facă același lucru și cu Vărsătorii, lucru care la nivel mondial va aduce schimbări uriașe în ceea ce privește tehnologia și sistemul medical.

Deci iată, este un an în care ne așteaptă schimbări mari, se dă un nou start la nivel global!

Ce putem face fiecare dintre noi?

Nu putem revoluționa întreaga lume, însă putem revoluționa felul în care ne trăim viața noastră, valoarea pe care o aducem în lume și felul în care contribuim prin exemplul personal la o lume mai bună, de aici începe primul pas.

Cum sunt influențate zodiile?

Berbec

Perioada aprilie – mai va fi extrem de benefică financiar pentru această zodie.
Pot promi o promovare, oferte sau proiecte extrem de avantajoase, e important ca cei din această zodie să își asume riscuri, să se avante în necunoscut, să facă schimbări, să iasă din zona de confort și să primească lucrurile care vin către ei, chiar dacă inițial se pot gândi că nu sunt destul de pregătiți, vor găsi soluțiile cele mai potrivite din mers.

Taur

O ocazie unică în viața persoanelor din această zodie de a își îndeplini un mare vis sau un ideal, deoarece acest eveniment astral are loc tocmai în semnul lor zodiacal.

E important să își pună pe foaie obiectivele pentru acest an și să acționeze cu toate pânzele sus către îndeplinirea lor, să creeze ceva nou, să aducă inovație în domeniul în care activează, poarta către abundență și prosperitate s-a deschis pentru această zodie, își vor da ei voie să facă schimbările necesare pentru a o accesa?

Gemeni

E important ca nativii din această zodie să profite de primele luni ale anului pentru a reflecta, a se pune în ordine în interior, a elibera dinamicile din viața lor care nu le mai fac bine, care îi limitează sau îi țin pe loc, să creeze spațiu pentru lucruri noi, întrucât din a două jumătate a anului vor apărea oportunități foarte frumoase de creștere și dezvoltare în toate ariile vieții lor.

Finalul lunii mai aduce multă putere și oportunități noi acestei zodii, începe un nou ciclu al expansiunii și prosperității, tocmai de aceea e important să profite de primele luni ale anului pentru a se pune la punct, a se așeza.

Rac

Zodia cu multă priză la public anul acesta! Le va crește popularitatea, notorietatea persoanelor din această zodie, vor fi puși în ipostaza de a conduce, de a se evidenția, de a iniția proiecte mari!

E anul în care vor intra în grupuri noi, vor cunoaște mulți oameni, își vor extinde orizonturile, vor socializa, își vor da voie să fie văzuți în autenticitatea lor, fără măști, fără filtre.

E important pentru persoanele din această zodie să iasă din carapace, să nu mai stea ascunși, timizi, să își lase vocea să fie auzită, să se facă remarcați, astrele sunt de partea lor!

Leu

Schimbări mari în plan profesional în 2024 pentru persoanele din această zodie!

Lunile aprilie-mai, e perioada din an în care e important ca cei din această zodie să acționeze și să își materializeze visurile cele mai mărețe în plan profesional!

Pot să își schimbe locul de muncă peste noapte, sau oportunități frumoase să apară de nicăieri, cert este că au puterea de a-și îndeplini un mare ideal, astfel că orice schimbare majoră va veni în viața lor, va fi de fapt o redirecționare și o mare binecuvântare!

Fecioara

O perioadă de culegere a roadelor și de răsplată pentru muncă intensă pe care Fecioarele au întreprins-o în ultimii ani!

Toate studiile și strădania pe care au simțit să le facă și poate au părut fără sens la un moment dat, încep să prindă contur și să creeze o direcție clară de evoluție în 2024.

Colaborări frumoase și propuneri pot să apară și din străinătate, sau călătoriile pe care le vor face le pot aduce revelații și conștientizări, clar este că cei din zodia Fecioara vor întra în poziția de Lider în domeniul lor de activitate în acest an.

Balanță

Pentru Balanțe, 2024 este anul marilor afaceri, sau anul în care întră în puterea lor financiară, pot încheia colaborări de succes, primi cadouri, pot face un împrumut pentru o achiziție importantă, pot primi o moștenire, este anul în care e important să să se desprindă de trecut și să se deschidă către viitorul luminos care le așteaptă.

Este și anul în care se vor transforma și regenera în ceea ce privește relațiile lor de iubire! Vor începe un nou ciclu pentru următorii 12 ani din viață lor, e important să nu mai facă lucruri din obligație, să renunțe la acel “trebuie” și să își asculte mai mult inima și intuiția.

Scorpion

Persoanele din zodia Scorpion au parte de o renaștere în plan amoros.

Dacă relația în care sunt îi limitează, îi blochează, este anul în care se vor desprinde de trecut și se vor deschide către o nouă mare iubire, cei singuri își vor găsi jumătatea, iar cei care sunt deja într-o relație benefică pentru evoluția și sufletul lor, vor face pasul cel mare în acest an.

Este o reînnoire, reîntinerire, un nou început în iubire pentru această zodie, e important să dea voie lucrurilor care nu le mai sunt benefice pe termen lung să moară pentru a se deschide către lucrurile frumoase care urmează să le bată la ușa…

Săgetător

Săgetătorii vor opta pentru siguranță și confort material în acest an, aici va merge focusul, energia și atenția lor.

Se vor așeza în plan profesional, își vor găsi acel loc care să le aducă prosperitatea zilei de mâine, însă va veni cu muncă și disciplină la pachet!

Este anul în care urmează să construiască o fundație solidă în campil muncii, astfel că e important să tureze motoarele și să dea ce au mai bun din ei!

Au de învățat să ceară și să primească ajutor, muncă în echipă, colaborarea și uneori compromisul, succesul cel mai mare vine prin parteneriatele lor, mai ales în a doua jumătate a anului!

Capricorn

Capricornii se îndrăgostesc, își trăiesc intens iubirea și se așează la casa lor în acest an! Fie că urmează să își întemeieze o familie, fie că își vor găsi o nouă locuința, sau vor aduce pe lume un copil, sunt foarte bine aspectati în ceea ce privește găsirea armoniei, construirea unui cămin și a vieții de familie în anul care vine!

Nici financiar nu o duc prea rău, activitățile pe care le încep în 2024 vor pune bazele unui nou ciclu financiar pentru următorii 12 ani din viață lor, deci e momentul perfect pentru a lansa un proiect nou sau o afacere!

Vărsător

Vărsătorii  încep în 2024 o perioada de 12 ani intenși de transformare a identității lor!

Se vor reinventa, își vor găsi abilități noi, profesii care să le împlinească sufletul mai întâi de toate!

Lunile aprilie-mai le aduc multe împliniri și un nou început în ceea ce privește căminul, viața de familie.

Se pot căsători, își pot găsi casă visurilor sau pot să primească un nou membru în familia lor în anul care vine, cert este că urmează evenimente importante în viața lor de familie în noul an!

Pești

Această zodie continuă procesul intens de maturizare pe care l-a început în martie 2023 și în 2024. E anul trezirii spirituale pentru această zodie!

Iar trezirile nu vin neapărat ușor… de cele mai multe ori este nevoie că tot ceea ce este în exterior să se dărâme pentru a veni cu atenția în interior! Astfel că toate iluziile pe care cei din această zodie și le-au creat sau în care au trăit, tot ce nu a fost construit pe o fundație solidă va fi dărâmat, astfel încât persoana să poată să-și găsească cu adevărat identitatea sa reală, autenticitatea!

În 2024 această zodie se va reinventa, își va face o nouă profesie sau își va găsi cu adevărat locul sau în lume! Sunt foarte benefice studiile, acreditarile noi, e important să nu le fie frică de schimbări, ci să le vadă ca pe o necesitate, deoarece singura constanța a vieții e schimbarea, pe care au de învățat să o îmbrățișeze în acest an!

Anca Moraru, Astrolog și Facilitator Constelații Familiale și Karmice
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân