Aceste trei zodii vor fi cele mai norocoase în 2021

  • Publicat:
Aceste trei zodii vor fi cele mai norocoase în 2021
Zodile și sănătatea

Cu toate că 2020 nu a fost un an atât de bun pe cât ne-am așteptat, putem privi cu speranță la 2021. Noul an va fi unul norocos în ceea ce privește mai multe aspecte ale vieții, potrivit astrelor. 2021 va vindeca rănile din 2020.

Deși toate zodiile din horoscop vor avea rezultate bune în 2021, balanța, scorpionul și taurul sunt zodii favorizate de astre.

Zodii norocoase în 2021 – Taur

Va fi cel mai norocos an pentru cei din zodia taur. Afacerile acestora vor înflori și vor avea de câștiguri financiare serioase. Graficul carierei crește semnificativ în primele trei trimestre. Cele mai bune luni pentru tauri vor fi aprilie, mai și februarie. Ceea ce au visat de mult se va îndeplini pentru tauri anul acesta. Lucrurile care nu au mers bine în familie anul acesta se vor îmbunătăți gradual. Numerele norocoase pentru acest an sunt:7, 9, 8, 46 și 69. Taurii vor avea încredere în ei și vor căpăta o putere impresionantă anul acesta.

Zodii norocoase în 2021 – Scorpion

Saturn și Uranus vor face din 2021 un an profitabil pentru scorpion. Noul an le va aduce nativilor din scorpion rațiune, pace, solemnitate și avansare, consistență în creștere. Scorpionii vor fi foarte creativi și vor avea idei strategice. Cei care nu sunt mulțumiți de relația lor, lor întâlni oameni captivanți. Din septembrie până la sfârșitul anului este o perioadă bună de investiții.

Zodii norocoase în 2021 – Balanța

Balanța, al șaptelea semn zodiacal, va avea colaborări și maturizare spirituală. Deși este așteptat Mercur în retrograd din septembrie până la mijlocul lui octombrie, lucrurile vor fi la locul lor pentru cei din această zodie. Balanțele ar putea fi promovate în noul an, iar astrologii le îndeamnă să-și asculte intuiția și să nu ia în calcul factori externe când vine vorba de decizii legate de carieră. Nativii din balanță trebuie să aibă grijă în luna a cincea și a șasea, însă în rest nu există niciun motiv de îngrijorare. Este, de asemenea, un an perfect pentru căsătorie și relații romantice.

Sursă: Times of India

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân