6 zodii care se prefac că-ți sunt prieteni. Sunt experți să mimeze asta!

În viețile noastre pot apărea oameni care pretind că ne sunt prieteni. Iată 6 zodii care se prefac că-ți sunt prieteni.
  • Publicat:
6 zodii care se prefac că-ți sunt prieteni. Sunt experți să mimeze asta!
6 zodii care se prefac că-ți sunt prieteni. Sunt experți să mimeze asta!

Dacă ne uităm în jurul nostru ne putem da seama cu ușurință că nu toți oamenii sunt făcuți să ne fie prieteni. Unii dintre ei fie nu rezonează deloc cu noi, fie nu împărtășesc aceleași pasiuni, hobby-uri și valori, în timp ce alții nu au în caracter ideea de „prietenie”. În continuare îți prezentăm șase zodii care se prefac că-ți sunt prieteni. Sunt experți să mimeze asta!

Zodii care se prefac că-ți sunt prieteni

Așa cum am menționat, în viețile noastre apar fel de fel de oameni, chiar și unii care pretind că ne sunt prieteni. Iată care sunt nativii din zodiac de care să te ferești, pentru că sunt maeștri în manipulare!

Gemeni

Nativul Gemeni are un șarm aparte. Se distrează cu tine, se simte bine cu tine, dar cel mai probabil nu va fi deloc „consistent” când vine vorba de validarea prieteniei. Pentru că sunt o fire duală, azi sunt lângă tine, mâine nu mai sunt.

Balanță

Nativul Balanță simte întotdeauna nevoia de validare, motiv pentru care relațiile de prietenie sunt, de cele mai multe ori, superficiale și sincere. În fond, la finalul zilei, Balanța se alege cu ce-și dorește.

Leu

Nativii din zodia Leu pot fi generoși și loiali, dar pentru că le place să fie în centrul atenției, pot fi ușor acaparați de dorința ego-ului. În cele mai multe situații, ca ei să fie în lumina reflectoarelor, manipulează anumite situații să scape basma curată.

Berbec

Berbecii, deși sunt foarte pasionali și prietenoși, sunt foarte impulsivi, lucru care îi face să-și schimbe rapid comportamentele în relațiile de „prietenie”.

Săgetător

Nativul Săgetător poate fi un companion de excepție în orice aventură, dar pentru că sunt o fire neliniștită, le este destul de dificil să lege prietenii sincere și de durată.

Capricorn

Pentru că sunt focusați pe carieră și proiecte personale, cei aflați sub zodia Capricorn sunt destul de egoiși, iar tot Universul gravitează în jurul lor. Asta face să le fie destul de greu să lege prietenii, mai ales pe termen lung. Practic, vii în viața unui Capricorn, dar nu se știe dacă rămâi.

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc