Horoscopul ghinionului. Zodiile care nu au DELOC noroc

  • Publicat:
Horoscopul ghinionului. Zodiile care nu au DELOC noroc

Unii îşi fac norocul cu mâna lor, pentru alţii vine de la sine, însă din punct de vedere astral există zodii care luptă din greu pentru a-l obţine. Ghinionul se va ţine scai de unii nativi, care vor avea ceva de furcă în ceea ce priveşte cumpenele apărute în viaţă. Iată care sunt aceştia.

Zodiile de care nu se lipește deloc norocul

Zodia BERBEC

Nativii născuți în semnul Berbecului NU au deloc noroc la bani și trebuie să muncească pe brânci pentru orice leu. Cel mai probabil nici nu vor primi moșteniri neașteptate și nici nu vor câștigă la loto sau la alte jocuri de noroc. Dacă își doresc ceva, trebuie să se bazeze exclusiv pe forțele proprii.

Zodia TAUR

Nativii născuți în semnul Taurului sunt puternici prin definiție și extrem de determinați, însă au adevărate ghinioane atunci când vine vorba de câștiguri materiale. Deși au capacitatea de a investi și sunt și extrem de inteligenți, Taurii nu vor avea parte de câștiguri extraordinare de-a lungul vieții.

Citește și: Zodii care au noroc la bani în 2024. Nativii care vor câștiga sume mari anul viitor

Zodia RAC

Nativi născuți în Rac au vieți pline de provocări pe toate planurile. Pot fi percepuți că având o cale anevoioasă în viață, adesea plină de obstacole și muncă grea până la succes și reușite. Se vor chinui destul de mult până vor ajunge să aibă tot ce își doresc.

Zodia FECIOARĂ

Nativii născuți în Fecioară trebuie să fie în permanentă atenți la silueta și să aibă grijă de starea lor de sănătate, aceștia se pot confrunta cu probleme cu greutatea pe parcursul vieții. Horoscopul norocului le recomandă acestora să evite mesele foarte bogate pentru că metabolismul lor se poate deregla foarte ușor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc