4 semne zodiacale care vor avea parte numai de ghinion în 2023

  • Publicat:
4 semne zodiacale care vor avea parte numai de ghinion în 2023
Sursa foto: pexels

2023 va veni pentru unele zodii cu ghinion, fie că vorbim în materie de bani sau dragoste. Cert este că nu se vor descurca prea bine anul acesta! Iată care sunt și dacă te numeri printre ele.

4 zodii care vor fi urmărite de ghinion în 2023

Zodia Berbec

Nativii născuți în semnul Berbecului vor cheltui excesiv anul acesta, avertizează astrele. Și nu pe lucruri cu însemnătate sau investiții, ba dimpotrivă: pe vacanțe, petreceri cu prietenii și lucruri mărunte.

Nici în zona profesională nu vor avea prea mult noroc. Astrologii îi sfătuiesc pe acești nativi să fie mai disciplinați și să trateze totul cu seriozitate, în caz contrar nici măcar acolo unde se poate avansa cu ușurință sau urcă pe o poziție mai bine plătită nu vor putea ajunge.

Zodia Gemeni

În 2023, ghinioniștii supremi vor fi nativii născuți în semnul Gemenilor. Nu doar că vor oferi și nu vor primi înapoi conform așteptărilor, dar dacă nu își vor schimba nici mindset-ul, vor sfârși singuri. Totuși, își pot face singuri norocul, avertizează astrele. Dacă renunță la așteptări, pot întâlni un partener potrivit alături de care să fie fericiți pe termen lung.

Citește și: Topul zodiilor destinate succesului în 2023: soarta lor va fi una plină de noroc

Zodia Balanță

Nativii născuți în semnul Balanței vor tinde să fie foarte risipitori anul acesta. Vor avea multe obstacole de depășit și vor avea nevoie de economii pentru a trece de ele cu ușurință.

Din fericire, sfera sentimentală le surâde. Anul 2023 va fi benefic pentru dragele Balanțe care au tânjit atât după o un suflet pereche și o relație stabilă!

Zodia Capricorn

În 2023, nativii născuți în Capricorn vor fi orientați către familie, vor și implicați și se vor dedica întru totul. Cu toate acestea, din punct de vedere profesional, nu se vor descurca prea bine. Pentru eventualele realizări, aceștia vor fi nevoiți să muncească pe brânci și să aibă multă răbdare. Vor economisi foarte mult și își vor rupe de la gură, căci problemele financiare nu vor conteni să apară.

Sursă: Style Caster

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân