3 zodii plăcute de toată lumea, dar profund nefericite în dragoste

  • Publicat:
3 zodii plăcute de toată lumea, dar profund nefericite în dragoste
Sursa foto: shutterstock

De cele mai multe ori oamenii frumoși, complecși, cu atâtea de oferit sunt cei mai nefericiți în viața de cuplu. Fie nu reușesc să își găsească jumătatea, fie își sacrifică viața personală și fericirea în detrimentul carierei și ascensiunii profesionale. Astăzi vom vorbi despre cele 3 zodii atât de iubite de toată lumea, dar atât de nefericite în viața personală! 

Semnele astrale profund dezamăgite în dragoste: Leu, Balanță, Scorpion

Zodia Leu

Nativii născuți în semnul Leului sunt firi frumoase atât la exterior, cât și la interior astfel că de cele mai multe ori, calitățile spirituale ale acestora sunt trecute ușor cu vederea. Bunătatea acestora fără margini este adesea ignorată. Fapt ce le aduce negreșit suferință. Mereu dornice de a împărți tot ce au cu omul de lângă, cel mai adesea sunt folosite.

Vor ieși de câteva ori cu inima frântă din relații până își vor învață lecția și vor încerca să fie mai raționali.

Citește și: Topul celor 5 zodii pline de eleganță și de clasă: pot răsuci mințile oricărui bărbat!

Zodia Balanță

Nativii născuți în semnul Balanței sunt poate cei mai sufletiști nativi ai zodiacului. Astfel că, pentru ei, găsirea sufletului pereche este ceva magic, ceva prioritar, ceva imperios necesar! Totuși frumusețea lor interioară le transformă în victime sigure în dragoste. Investesc enorm în fiecare relație, încă de la început. Se dedică, sunt acolo 200%. Iar acest aspect nu aduce cu sine și aprecierea partenerului, din păcate.

Balanțele vor experimente numeroase relații care vor eșua, vor suferi cumplit, vor încerca să schimbe ceva la ele însele, până ce îl vor întâlni pe cel care le va iubi just, onest, sincer. Pe cel care le va aprecia, le va valoriza și le va prețui așa cum merită!

Citește și: Singura zodie care atinge perfecțiunea: cu ea, viața va fi un vis devenit realitate!

Zodia Scorpion

Nativii născuți în semnul Scorpionului știu ce vor într-o relație. Și știu ce vor de la un partener de cuplu. Conexiunea cu aceștia va fi una cu suișuri și coborâșuri, avertizează astrele. Au pretenții excesive pentru că știu că valorează și cât merită. Nu se mulțumesc cu puțin niciodată și sar din relație în relație dacă e cazul doar pentru a-și găsi jumătatea ideală.

Deloc ușor de satisfăcut, aceștia suferă enorm când nu își găsesc pe cineva pe măsură așteptărilor lor. Persoana demnă de a le sta alături trebuie să fie extraordinară. La fel ca ei!

Citește și: Este nativul din zodia Scorpion atras de tine? Vezi cum poți capta atenția unui Scorpion și cu ce zodii este compatibil!

Sursă: Medium

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Cele mai nerecunoscătoare zodii
Cele mai nerecunoscătoare zodii
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân