3 bărbați din zodiac care NU te vor lua de nevastă! Nu vor să audă de căsătorie

  • Publicat:
3 bărbați din zodiac care NU te vor lua de nevastă! Nu vor să audă de căsătorie
Sursa foto: envato

Căsătorie? Nici să nu audă de aşa ceva. Aceste zodii nu consideră că iubirea ar trebui consemnată într-o hârtie.

TOP 3 bărbați din zodiac care nu vor să audă de căsătorie

Iubirea este frumoasă și mulți vor să o trăiască, dar nu toți își doresc să ajungă la altar. Pentru unii, o viață frumoasă, dar liberă… cu multe călătorii și o carieră înfloritoare, este de ajuns. Află care sunt bărbații care vor fi întotdeauna iubiți, niciodată soți!

Gemeni

Nativii născuți în semnul Gemenilor au oroare de tot ce înseamnă angajament real. Cu un temperament excesiv, se tem să nu găsească pe cineva asemeni lor… adică pe cineva cu care să fie imposibil de trăit!

În plus, acești nativi se plictisesc ușor, acum poți fi femeia perfectă, la un moment dat se sucesc și decid că nu mai ești suficientă pentru ei. Cel mai sănătos pentru tine ar fi te bucuri de prezența lor, dar nu ai așteptări prea mari de la relație pentru că NU te va cere de nevastă.

Săgetător

Nativii născuți în semnul Săgetătorului sunt persoane care nu pot fi prinse cu una cu două într-o relație. Tânjesc după libertate și o savurează până la ultima picătură.

Chiar nu înţeleg necesitatea unor acte care să le confirme sentimentele. Persoana iubită trebuie însă să le respecte dorinţa, altfel, continuitatea relaţiei nu poate exista.

Vărsător

Nativii născuți în semnul Vărsătorului nu prea știu ce vor de la viață, nici măcar atunci când înaintează în vârstă. Mai mult, sunt veșnic îngrijorați de ce se poate întâmpla. Căsătoria li se pare un concept învechit și le este greu să își imagineze că își vor petrece întreaga viață alături de o singură persoană. Parcă îi și sperie treaba asta!

De asemenea, le este greu să găsească pe cineva care să corespundă standardelor lor înalte… de cele mai multe ori total nerealiste.

Citește și: 3 zodii de bărbați care iubesc, dar nu știu să își arate sentimentele: cu ei, relația va fi mereu sub semnul întrebării

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân