23 noiembrie 2022 este o zi neplăcută pentru 3 zodii Află dacă ești printre cei afectați!

Care sunt cele 3 zodii ale horoscopului care au parte de o zi deloc plăcută azi, 23 noiembrie 2022?
  • Publicat:
23 noiembrie 2022 este o zi neplăcută pentru 3 zodii Află dacă ești printre cei afectați!
23 noiembrie 2022 este o zi neplăcută, din punct de vedere astrologic, pentru 3 zodii ale horoscopului sursa foto: shutterstock

Iată cele 3 zodii care au parte de o zi mai puțin plăcută azi, 23 noiembrie 2022:

Vărsător

Astăzi vei avea parte de discuții neplăcute și, indiferent dacă vrei sau nu, vei fi implicat. Așa funcționează Neptun și Pluto pentru tine, în această zi.

Ceea ce se întâmplă este că există oameni în jurul tău care par să aibă nevoie disperată de părerea și sfatul tău în anumite situații.

Dacă nu poți lua o pauză azi, tot ce ai de făcut este să le oferi oamenilor ceea ce își doresc. Astăzi vei descoperi că ei își doresc tot mai mult din tine – vor să te stoarcă de energie. În plus, așteaptă să te pună într-o dispoziție proastă. Vezi dacă poți evita să le faci pe plac.

Fecioară

Dacă există un lucru pe care sezonul Săgetător îl scoate în evidență, acesta este adevărul. Iar a spune adevărul ar putea ajunge să fie un lucru foarte înfricoșător pentru cei din zodia Fecioară. Acesta este sezonul onestității și al comunicării, ceea ce face ca ziua de azi să fie dificilă pentru tine. Vei fi nevoit să spui adevărul cuiva care va fi foarte rănit din cauza celor auzite.

A spune adevărul nu este niciodată o idee rea, dar momentul este cheia aici. Dacă ești pe cale să dai o veste proastă, atunci fă-o cu compasiune. Nu încerca să scapi și să fugi repede. Rămâi alături de persoana căreia i-ai spus adevărul verde-n față, deoarece cu siguranță va avea nevoie de tine.

Capricorn

Îți place atmosfera din sezonul Săgetătorului, deoarece pare că te face să te simți mai fericit. Astăzi nu se schimbă mare lucru, dar s-ar putea ca tu să faci ceva ce nu ai vrut neapărat să faci. Iar acest lucru poate afecta relațiile amoroase.

În timp ce totul pare în ordine în relația ta de iubire, vor exista perturbări cauzate de energia de tranzit a lui Pluto. Vrei să joci un rol pozitiv în crearea unei povești de dragoste solide, și totuși astăzi te îndoiești de tine.

Ești frustrat de lucruri pe care nu le poți controla,  iar acestea s-ar putea să nu aibă legătură cu persoana asupra căreia te concentrezi. Vrei să oferi iubire, dar astăzi te simți mai degrabă tensionat și există riscul să rănești pe cineva.

Surse: msn.com, yourtango.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân