Vlăduța Lupău a oferit detalii despre a doua sarcină. Cum a aflat, de fapt, că este iar însărcinată: ​„A fost o surpriză”

Cântăreața de muzică populară va aduce pe lume al doilea copil.
  • Publicat:

Vlăduța Lupău este însărcinată în șapte luni și în curând își va strânge în brațe a doua minune. Solista a oferit detalii despre momentul în care a aflat că va deveni mamă a doua oară. Ea a precizat că sarcina a fost o surpriză mare, mai ales că nu se aștepta să rămână din nou însărcinată. 

Vlăduța Lupău, însărcinată pentru a doua oară

Vlăduța Lupău nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va aduce pe lume al doilea copil. Cântăreața își mai dorea al doilea copil, dar nu se aștepta să se întâmple atât de rapid. În urmă cu mai bine de o lună, artista a anunțat public că este însărcinată pentru a doua oară.

Citește și: Vlăduța Lupău este însărcinată pentru a doua oară. În trecut, artista s-a operat de endometrioză

Cum a aflat că este iar gravidă

Recent, Vlăduța Lupău a detaliat cum a aflat despre a doua sarcină. Ea a explicat că trebuia să meargă la medic din cauza unor probleme de sănătate. Așa a fost nevoită să facă un test de sarcină, care, spre surprinderea ei, a ieșit pozitiv.

​„Trebuia să merg la un control legat de o altă problemă de sănătate și să îmi facă ceva ce necesită sedare, iar, pentru asta, nu trebuia să fiu însărcinată, ori eu aveam, deja, două zile de întârziere. Ca să pot merge la acel control, a fost nevoie să fac testul… și așa a fost surpriza”, a spus Vlăduța Lupău pentru VIVA!

Sursa foto: instagram Vlăduța Lupău

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan