Totul despre nastere, pe un DVD

Fundatia Romanian Angel Appeal continua programul de informare si educare a viitoarelor mamici.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Totul despre nastere, pe un DVD
Totul despre nastere, pe un DVD

Ce se intampla atunci cand primul copil vine pe lume, cum are loc internarea in spital, cum poate fi atenuata durerea in travaliu, ce inseamna anestezia la nastere, cezariana este recomandata chiar daca nu exista probleme, ce se va intampla cu bebelusul imediat dupa nastere, recuperarea in perioada de lauzie este dificila?

Sunt intrebari la care orice viitoare mamica isi doreste raspunsuri prompte si detaliate.

Fundatia Romanian Angel Appeal continua programul de informare si educare a viitoarelor mamici, lansand cel de-al doilea documentar in format DVD in cadrul campaniei “First Bebe – Fii pregatita pentru primul copil”.

DVD-ul II “Nasterea – traseul viitoarei mame in maternitate” aduce informatii utile parintilor aflati in asteptarea primului copil, dar si cuplurilor care repeta aceasta experienta.

In acest documentar, viitoarea mamica poate ”parcurge” impreuna cu echipa medicala traseul real al femeii insarcinate intr-o maternitate, asistand la evenimente filmate in direct:

– internarea si consultul inainte de nastere;

– travaliul si modalitati de reducere a durerii in travaliu;

– nasterea pe cale naturala;

– nasterea prin cezariana;

– anestezia la nastere;

– recomandari pentru mobilizare rapida dupa nastere;

– consultul nou-nascutului la nastere;

– primele ingrijiri primite in sectia de neonatologie;

– recomandari pentru perioada de lauzie.

In plus, pentru ca este posibil ca nu toate nasterile sa decurga conform planului, medicii obstetricieni, medicul anestezist si medicul neonatolog explica protocolul de interventie abordat de echipa medicala in situatii mai speciale.

Documentarul este disponibil in format DVD incepand cu 27 februarie. Ca bonus, DVD-ul contine lista actelor necesare pentru declararea copilului si lista beneficiilor legale pentru familie dupa nastere.

Documentarul a fost realizat cu sprijinul unei echipe de 5 consultanti stiintifici si este avizat de Ministerul Sanatatii Publice.

DVD-ul poate fi achizitionat din magazinele de specialitate la un pret de 34,9 lei.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân