Stimularea imunitatii la copii

Cum as putea sa-i cresc imunitatea unui copil de 3 ani care a luat foarte multe medicamente pentru ca a racit foarte des si pana acum a facut in fiecare iarna bronsita asmatica?
Stimularea imunitatii la copii
Stimularea imunitatii la copii

Copiii mici sunt mai sensibili in fata bolilor pentru ca au sistemul imunitar incomplet dezvoltat. Ce putem face pentru a-i feri de boli? Le putem oare stimula sistemul imunitar pentru a nu mai fi nevoie sa mergem lunar cu ei la medic? ara raspunde unei cititoare.

„Cum as putea sa-i cresc imunitatea unui copil de 3 ani care a luat foarte multe medicamente pentru ca a racit foarte des si pana acum a facut in fiecare iarna bronsita asmatica? Prima bronsita a avut-o la 4 luni astept raspuns si va multumesc.”

Imunitatea creste oricum o data cu varsta, dar si printr-o dieta sanatoasa, bogata in fructe, lactate, proteine de calitate. Inainte de sezonul rece, se pot administra vaccinuri specifice (Bronhovaxom pentru copii, Ribomunyl, Lizina) sau produse pe baza de vitamina C, extrase din echinaceea, aloe, struguri).

Sunt si produse pe baza de laptisor de matca si propolis care ajuta mult la lupta cu agentii patogeni si infectiile, insa trebuie sa va asigurati ca micutul nu este alergic sau sensibil la aceste produse.

In plus, de la firma Child Life exista un produs foarte eficient care stimuleaza intens imunitatea – First Defense, care contine argint coloidal in apa deeionizata cu puternic efect antibacterian, antiviral, antiparazitar.
 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Suzeta favorizeaza otita la bebelusi
Suzeta favorizeaza otita la bebelusi
Cel mai nou articol Video:
Asist. Univ. Drd. Daniel Referendaru: tehnica „dinți într-o zi”