(P) ATODERM ţine îngrijirea specială în flacoane mari!

  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) ATODERM ţine îngrijirea specială în flacoane mari!
(P) ATODERM ţine îngrijirea specială în flacoane mari!

Bucuresti, 16 ianuarie 2012
NOUTATEA ANULUI 2012 pe piaţa dermato-cosmeticelor din România

ATODERM ţine îngrijirea specială în flacoane mari!

Bioderma lansează prima variantă de gel spumant destinat ingrijirii speciale a pielii atopice: Atoderm PP Gel Spumant. Noul produs se găseşte în farmaciile din toată ţara, la flacon de 1 L, cu dispenser.

Atoderm PP Gel Spumant conţine o bază de spălare blândă, ce hrăneşte şi restructurează pielea atopică. În plus, stimulează, graţie vitaminei PP, reconstrucţia barierei cutanate prin sinteza de lipide intercelulare. Astfel, senzaţia de mâncărime şi de piele care „ţine” este îndepărtată, iar pielea este calmată, regăsindu-şi nivelul optim de hidratare.

Ideal pentru întreaga familie – sugar, copil şi adult – Atoderm PP Gel Spumant îmbunătăţeşte calitatea vieţii şi previne apariţia puseelor. Produsul asigură o toleranţă optimă, are efect antibacterian şi nu conţine parfum sau parabeni.

Noul produs completează gama Atoderm, singura gamă de dermato-cosmetice cu două variante de gel la 1 L! Atoderm Gel Duş este de asemenea disponibil la flacon de 1 L, cu dispenser, pentru întreaga familie. Are un parfum delicat, iar culoarea plăcută albastră este conferită de sulfatul de cupru, „responsabil” pentru acţiunea purifiantă. Cu fiecare spălare, Atoderm Gel Duş hidratează şi catifelează pielea prin continutul de glicerină şi xilitol.
Produsele gamei Atoderm oferă igienă şi îngrijire proprii pielii uscate, atopice, curăţând-o fără să o agreseze.

Preţ recomandat în farmacie:
Atoderm PP Gel Spumant 1 L – 68 lei
Atoderm Gel Duş 1 L – 68 lei

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân