Cum au invins in lupta cu kilogramele

Cum au reusit sa slabeasca participantele la concursul „Poftiti la slabit!” din cadrul emisiunii „Ce se intampla, doctore?”
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum au invins in lupta cu kilogramele
Poftiti la slabit si hai la sport

DIANA DONE a slabit 17,9 kg

Energie in stare pura

„In prima jumatate de ora dupa ce termin antrenamentul sunt extrem de obosita. Dar dupa ce imi fac un dus si imi aplic o multime de creme, zbor. Imi dau cu foarte multe creme de corp pentru ca eu am slabit foarte mult si foarte repede si trebuie sa am grija sa nu sufere pielea. Cum spuneam, dupa ce ies la ora de sport, am o energie extraordinara si imi place foarte tare sa merg pe jos cu viteza. Dintre tot ce facem la sala, orele de aerobic imi fac cea mai mare placere. Adriana ne da incredere si sentimentul ca se poate.

Este foarte important sa te sustina cineva, mai ales daca toata viata ai fost sedentar si nimeni nu te-a crezut in stare sa te duci la ore de sport adevarate. Acum am devenit dependenta de miscare. Ma simt foarte bine. Am forta. Cand Adriana da muzica tare si ne impulsioneaza, simt cum capat energie. Eu am mai mers sapte luni la o sala de sport, dar am facut exercitii fara antrenor. Am pus masa musculara, din pacate insa sub tesutul adipos si nu mi-a folosit deloc. Acum, in sfarsit, imi place cum se transforma corpul meu!”

ELENA OANCEA a slabit 11,3 kg

La ora 5 e cel mai bine

„Dimineata, eu sunt la banda cu Andrei si cu Adriana si timpul trece foarte repede. Ne mai uitam la televizor in timp ce alergam pe banda, asa ca si un exercitiu destul de plictisitor a devenit foarte frumos, chiar daca in fiecare zi ma trezesc la «minunata» ora 5.00. Asta ma face sa nu renunt la activitatea sportiva nici dupa concurs. Vreau sa slabesc, vreau sa fiu cum eram inainte de sarcina, vreau greutatea pe care am avut-o tot timpul.

Cel mai greu in acest program pe care il urmam este ora de aerobic de luni dimineata cu Adriana. Efortul este extrem de mare, dar din fericire ea variaza programul de fiecare data ca sa nu ne plictisim. Dupa antrenament, recunosc ca vin acasa, ma joc putin cu fiica mea si ulterior o adorm ca sa pot dormi si eu langa ea”.

LILIANA SOARE a slabit 7,7 kg

Dependenta de miscare

Mi-am dorit foare mult sa ies din concurs ca sa pot face acest program fara presiune. Am iesit si acum vin la sport cu si mai mare drag. De curand, am fost plecata trei zile la munte si, desi si acolo am facut miscare, mi-era dor de sala de antrenamente. Ma bucur ca in sfarsit fac ceva doar pentru mine si ma bucur si mai mult ca acum pot sa port din nou jeans. Sunt fericita! Am inceput sa ma bucur cu fiecare exercitiu.

Nu mai obosesc. Iar acum, paradoxal, simt ca-mi lipseste ceva, daca nu mai fac sport. Am fost deja la o sala mai aproape de locuinta mea, sa imi fac abonament si sa continui antrenamentele pe care le-am inceput in acest concurs. Si sotul meu este foarte incantat ca am slabit atat de mult si ma impulsioneaza sa ma duc in continuare si sa fac miscare pentru ca arat mult mai bine. Si cu siguranta n-o sa ma las de antrenamente, pentru ca pana acum mi-au facut doar bine!”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Botezul - semnificatii si traditii
Botezul - semnificatii si traditii
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân