La Snagov s-a deschis Vitalitas, un nou complex rezidențial dedicat seniorilor

  • Publicat:
La Snagov s-a deschis Vitalitas, un nou complex rezidențial dedicat seniorilor

Investiție de tip greenfield care pleacă de la conceptul “no step”, adică nicio treaptă în circuitul seniorului, complexul Vitalitas este situat în apropierea pădurii Snagov. Investitorii din spate sunt, potrivit termene.ro, oamenii de afaceri timișoreni Nicolae Gavra și Suru Sorin. Valoarea investiției nu a fost dezvăluită.

Complexul se desfășoară pe o suprafață totală de aproximativ cinci hectare de teren și oferă peste 700 de locuri de cazare în camere duble, single sau apartamente, un parc de 20.000 mp cu lac artificial, bază de recuperare cu sală de kinetoterapie, fizioterapie, piscină de aquaterapie, restaurant cu bucătărie proprie, cafenea, salină, salon de frumusețe, farmacie, clinică medicală cu diverse specialități și cabinet de stomatologie.

Complexul se adresează rezidenților independenți, semi-dependenți și dependenți, persoanelor cu afecțiuni degenerative și ale bolilor de memorie (Alzheimer, Parkison, demență senilă), dar și seniori care au nevoie de recuperare medicală. Serviciile pot fi de tipul rezidență continuă sau pentru perioade limitate.

În nordul Bucureștiului se află numeroase astfel de centre de îngrijire pentru persoane în vârstă, precum Asertivo, Perla Senior, Casa Siliștea sau Snagov Seniors Residence.

În cazul Asertivo, prețurile încep de la 5.000 de lei/lună pentru cazare în cameră de două persoane și ajung la 9.000 lei/lună pentru cazare individuală. Tarifele includ, pe lângă cazare și masă, monitorizări și tratamente medicale, consiliere psihologică, recoltare analize etc.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc