EXCLUSIV VIDEO | Gândul Media Network, campanie umanitară – ”Moș Crăciun pentru Toți”: „Lumini de bucurie în casele unde speranțele erau stinse”

  • Publicat:

GÂNDUL MEDIA NETWORK respectă tradiția și a lansat cea de-a 4-a ediție a  Campaniei Umanitare „Moș Crăciun pentru Toți”, iar Crăciunul vine însoțit de căldură sufletească și de cadouri pentru câteva zeci de familii nevoiașe din întreaga țară.

Lumea în care trăim se află într-o continuă schimbare, îngrijorările cresc în fiecare zi și amprentează negativ starea de bine, dar bucuria, dragostea, solidaritatea, generozitatea și liniștea sufletească rămân, dincolo de toate, repere fundamentale.

Campania umanitară „Moș Crăciun Pentru Toți” lansată de GÂNDUL MEDIA NETWORK este, în ultimă instanță, izvorâtă din dorința de a aduce un zâmbet pe chipurile tuturor celor care, din păcate, se confruntă cu dificultăți în această perioadă a anului.

Într-o primă etapă, au beneficiat de darurile campaniei umanitare „Moș Crăciun Pentru Toți”:

  • Enoriașii Parohiei Săbăreni Buftea, păstorită de de părintele Florin Badea;
  • Familiile nevoiașe din satul Căpșuna (comuna Cobia) din Dâmbovița;
  • Credincioșii de la Mănăstirea Dealu de lângă Târgoviște;
  • Enoriașii Parohiei Cocorăștii Grind, unde slujește părintele Ioan Vrăjitoru.

Campania umanitară inițiată de Grupul de presă Gândul a început deja să prindă rădăcini

Adrian Artene, directorul editorial al Grupului de presă Gândul a declarat că această campanie umanitară – ”Moș Crăciun pentru Toți” – prinde deja rădăcini, iar familiile aflate în dificultate înțeleg că nu sunt singure în aceste momente dificile.

Totodată, Adrian Artene a mai spus că, alături de partenerii Gândul, campania umanitară a revărsat lumini de bucurie chiar în casele unde speranțele erau, din păcate, stinse.

Campania umanitară inițiată de Grupul de presă Gândul a început deja să prindă rădăcini. Asemenea anilor trecuți, ne-am alăturat lui Moș Crăciun pentru a le arăta familiilor aflate în dificultate că nu sunt singure.

Alături de partenerii noștri – Emag, Profi, Panzani, Klintensiv, Catena și Continental Fast Line – ne-am străduit, pentru al patrulea Crăciun consecutiv, să revărsăm lumini de bucurie în casele unde speranțele erau stinse.

Motto-ul nostru, «Moș Crăciun pentru toți», redă încrederea că iubirea și bunătatea nu au rămas doar vorbe goale.

Sărbătoarea Crăciunului revelează una dintre cele mai pătrunzătoare taine ale creștinismului, respectiv iubirea, iar campania noastră vine tocmai ca o formă de manifestare a acesteia”, a declarat Adrian Artene, directorul editorial al Grupului de presă Gândul.

„Moș Crăciun pentru Toți” aduce cadouri, bucurie și speranță

În fiecare an, „Moș Crăciun pentru Toți” aduce cadouri, bucurie și speranță în inimile celor care au nevoie de ajutorul nostru.

Această campanie nu ar fi posibilă fără susținerea necondiționată a partenerilor GÂNDUL MEDIA NETWORK, care s-au alăturat cu inimile deschise misiunii noastre de a face lumea un loc mai bun. Le mulțumim celor de la Emag, Catena, Profi, Klintensiv, Panzani și Continental Fast Line pentru contribuția valoroasă adusă la această cauză nobilă.

GÂNDUL MEDIA NETWORK este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Semne că ai fost un copil parentificat
Semne că ai fost un copil parentificat