Trucul genial cu care cureți petele galbene de pe perne! Nu e nevoie să le speli: „Freci cu…”

  • Publicat:
Trucul genial cu care cureți petele galbene de pe perne! Nu e nevoie să le speli:
Sursa foto: envato

Pernele sunt uzate zilnic, așa că în timp te poți trezi cu pete galbene pe suprafața lor. Înainte de te hotărâ să le arunci, află cum poți elimina petele fără prea mult efort. Le poți face să arate ca noi și să miroasă frumos!

Trucul genial care te ajută să scapi de petele nedorite de pe pernă

Experții în curățare au descoperit un truc genial prin care poți curăța pernele fără să le pui la mașină de spălat neapărat. Ai nevoie de doar câteva ingrediente naturale, pe care le găsești chiar la tine în bucătărie.

Mai exact, petele de pe perne ies fără griji cu oțet alb, bicarbonat de sodiu și detergent lichid de vase.

Tot ce trebuie să faci este să torni într-un lighean o cană de oțet alb, puțin bicarbonat de sodiu și câteva lingurițe de lichid de vase. Apoi, pentru a îndepărta petele galbene, să înmoi pernele în amestecul obținut pentru 1-2 ore.

Petele vor fi îndepărtate, iar mirosurile neplăcute vor dispărea. Mai mult, vor și fi igienizate corespunzător.

Spuma de ras, un alt truc genial propus de experți

Și spuma de ras (Da, ați auzit bine!) poate fi o alternativă excelentă în curățarea petelor galbene nedorite de pe perne.

Aplic-o pe zonele murdare și freacă atent cu ajutorul unei cârpe, pentru a pătrunde bine în fibrele pernelor. Las-o să acționeze preț de 1-2 ore, preferabil peste noapte. Apoi șterge cu o alta cârpă curată. Pernele tale vor fi ca noi!

Sursă: Mirror UK

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân