Protejează mediul și încălzește-te ecologic cu noile sisteme italiene pe peleți!

  • Publicat:
Protejează mediul și încălzește-te ecologic cu noile sisteme italiene pe peleți!

Dacă te gândești la o alternativă de încălzire de calitate premium și randament superior, acasă ori pentru terasa restaurantului sau cafenelei tale și nu știi exact care ar trebui să fie alegerea potrivită, compania 100% românească cu sediul la Sibiu și peste două decenii de muncă și pasiune pentru tot ceea ce înseamnă soluții alternative de încălzire premium – ne recomandă un concept termic importat din Italia, de la producători cu renume european și experiență vastă în domeniu.

În primul rând, o sobă sau un termoșemineu pe peleți nu necesită un coș de fum clasic sau un burlan centrală lemne, ci doar o evacuare specială cu întreținere minimă. Aceste dispozitive termice sunt durabile, foarte aspectuoase și au un randament termic crescut, fiind ideale pentru o locuință în stil clasic, rustic sau contemporan. Așadar, dispozitivele termice care funcționează pe bază de peleți, se bucură cu adevărat de un design exclusivist care se potrivește în orice cămin, dar și de un consum redus de combustibil, randament termic foarte crescut și un proces de ardere ecologic și eficient.

Spre exemplu, sobele și termoșemineele pe peleți Giada, disponibile și în oferta meșterilor sibieni, au devenit extrem de populare printre clienți, datorită accesibilității ca preț, a consumului ecologic, a dotărilor de ultimă generație, dar și a designului modern rectangular, cu forme rotunjite frontal menite să le confere o imagine contemporană și elegantă în același timp.

Disponibile în 3 scheme cromatice (alb, negru și roșu) sobele de producție italiană, oferă căldura necesară printr-un sistem eficient de ventilare al aerului din încăperea unde sunt amplasate, dezvoltând un proces de ardere ecologică, încadrat în clasa economică de consum energetic de tip A+. Astfel, acest model de sobă pe peleți se poate lăuda cu un consum redus de combustibil, dar și cu un randament sporit, fiind mult mai facil de întreținut decât un șemineu sau decât orice alt dispozitiv termic clasic, grație arderii curate a peleților speciali.

Pe lângă rolul funcțional și randamentul superior, fiecare sobă sau model de centrală peleți, se bucură și de un design deosebit, încadrându-se cu mult bun gust și simț estetic, în aproape toate poveștile de amenajare: clasic, modern, vintage sau elegant, devenind astfel, o soluție versatilă de încălzire pentru sedii de firmă, locuințe moderne, case de vacanță sau pentru cabana din mijlocul naturii.

Cu o masă extrem de scăzută (aproximativ 50 de kg), sobele italiene pe peleți sunt capabile să încălzească un spațiu cu volumul de până la 200 metri cubi. Datorită aspectului compact, soba se montează cu ușurință în aproape orice tip de spațiu interior și poate fi racordată la orice sistem de evacuare.

Certificate în Italia, sobele Giada sunt supuse periodic unor teste și verificări riguroase pentru a răspunde celor mai înalte standarde și cerințe din domeniu la nivel european, dovadă stând în cele 5 stele obținute la capitolul siguranță și funcționalitate, cu grijă la mediu și sănătatea celor din jur.

Și pentru că vorbeam despre inovație, aceste sobe de tip șemineu emană aer cald în încăpere, asemenea unor radiatoare performante și user-friendly cu ajutorul unui modul automat de control și reglaj de la distanță, prin WI-FI conectat la o aplicație cu afișaj digital direct de pe telefonul tău.

Așadar, grație acestor tehnologii de ultimă generație, vei avea la dispoziție o alternativă de încălzire modernă și confortabilă, care este atentă cu mediul înconjurător, oferindu-ți randamentul caloric necesar locuinței tale într-un mod curat, inteligent, și mai ales, ecologic!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân