Povestea uimitoare a unei cățelușe care i-a salvat viața stăpânei sale: „Holly mi-a spus că am cancer”

O poveste impresionantă vine din Marea Britanie, unde Claire Churchill, în vârstă de 36 de ani, a primit ajutor din partea unei cățelușe pe care tocmai o adoptase.
  • Publicat:
Povestea uimitoare a unei cățelușe care i-a salvat viața stăpânei sale: „Holly mi-a spus că am cancer”

O poveste deosebită a unei femei și a unei cățelușe a captivat recent atenția publicului. Claire Churchill, o femeie de 36 de ani, a povestit cum a fost salvată de cățelușa pe care tocmai o adoptase, Holly.

Povestea unei cățelușe care i-a salvat viața stăpânei sale

În urmă cu câteva luni, Claire a observat un comportament bizar la Holly, cățelușa adoptată de la un adăpost. Animalul dezvolta o obsesie să stea numai pe partea stângă a stăpânei sale, în special în zona bustului. La început, Claire a crezut că este un comportament ciudat, dar inofensiv. Totuși, insistențele lui Holly s-au dovedit a fi salvatoare. Cățelușa manifesta un comportament neobișnuit: se culcușea în zona sânului stâng al lui Claire și începea să plângă.

„La început, am crezut că Holly este doar ciudată. Își îndesa nasul în bluza mea și devenea tot mai agitată. Pe măsură ce timpul trecea, îmi dădea cu lăbuța peste sân. Mă gândeam că poate am scăpat un chips sau un biscuit în decolteu”, a povestit Claire pentru publicația YorkshireLive.

Comportamentul ciudat al lui Holly a atins apogeul când cățelușa a început să plângă constant și să nu se mai despartă de stăpâna ei.

„Am simțit o umflătură și atunci am realizat că ceva nu era în regulă. Holly era tare supărată, așa că am decis să mă verific”, a explicat Claire.

Diagnosticul descoperit – cancer

Din păcate, momentul descoperirii a coincis cu perioada pandemiei de COVID-19, iar Claire a trebuit să amâne vizita la medic.

„Am ajuns la medic când tumoarea era de mărimea unei portocale și o puteai vedea prin sutien și bluză”, a declarat Claire.

După investigații amănunțite, a fost diagnosticată cu cancer mamar.

„Cea mai mare tumoare avea 7,8 cm. Dacă nu ar fi fost Holly, nu aș fi știut și aș fi murit. Nu a mai avut acest comportament de atunci. Zici că este fericită că totul a trecut. În timpul tratamentului, stătea numai alături de mine. Nu știu ce aș fi făcut fără ea”, a mai povestit Claire.

Claire a trecut printr-o mastectomie, chimioterapie și radioterapie. În tot acest timp, Holly i-a fost mereu alături. Împreună, au înfruntat un moment dificil din viața lui Claire, iar loialitatea cățelușei a fost un factor crucial în descoperirea și tratarea bolii.

Cățelușa Holly fusese abandonată acum cinci ani la ușa unui adăpost, iar Claire a adoptat-o, fără să știe că această decizie îi va salva viața.

„Ne-am salvat una pe cealaltă”, a adăugat Claire Churchill, recunoscătoare pentru miracolul patruped care a apărut în viața ei.

Sursă – https://www.examinerlive.co.uk/news/local-news/my-chihuahua-sniffed-out-cancer-27238536

Sursă foto -Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc