(P) Secretul curăţeniei cu aburi nano

Până nu demult, adevarata curăţenie presupunea mult efort: găleţi cu apă murdară şi mopuri obişnuite care lasă în urmă prea multă apă. La final, poate părea curat, dar elimini cu adevărat acele lucruri pe care nu le poţi vedea, precum germenii, bacteriile şi mirosurile?
  • Publicat:
(P) Secretul curăţeniei cu aburi nano

Până nu demult, adevarata curăţenie presupunea mult efort: găleţi cu apă murdară şi mopuri obişnuite care lasă în urmă prea multă apă. La final, poate părea curat, dar elimini cu adevărat acele lucruri pe care nu le poţi vedea, precum germenii, bacteriile şi mirosurile?

Tehnologie nano de ultimă generaţie

Mopul cu aburi Rovus Nano Floor Steamer beneficiază de puterea de curăţare oferită de tehnologia nano. Să aflăm mai multe despre aceasta:

Totul pe Pământ este constituit din atomi, de la mâncarea pe care o consumăm şi până la corpurile noastre. Cuvântul „nano” este folosit pentru a descrie ceva foarte mic, şi de aici provine cuvântul „nanotehnologie” care denotă o tehnologie ce controlează materia la scară atomică, moleculară şi supramoleculară.  Un nanometru reprezintă a miliarda parte dintr-un metru  (10-9). Este greu de imaginat la ce dimensiuni face referire nanotehnnologia, gândeşte-te doar că sunt peste 25.000.000 nanometri în 2,5 centimetri.

Nanoştiinţa şi nanotehnologia sunt folosite în diverse domenii, cum ar fi chimia, biologia, fizica, şi ingineria.  Oamenii de ştiinţă găsesc noi metode de a realiza materiale la nano-scară, descoperind faptul că obiectele de dimensiunea atomilor se comportă foarte diferit la un nivel atât de mic, iar proprietăţile lor fizice se schimbă: sunt mai puternice, mai uşoare şi au mai multă reactivitate chimică.  Viitorul este al tehnologiei nano, iar vieţile noastre vor fi mult diferite datorită acesteia.  

Puterea tehnologiei nano la Rovus Nano Floor Steamer

Să vedem cum funcţionează această tehnologie la mopul Rovus Nano. Tot procesul se întâmplă în camera de aburi, în curs de brevetare, care funcţionează ajustând temperatura, presiunea şi viteza apei la un anumit nivel. Ca rezultat, moleculele de apă se ciocnesc unele de altele încontinuu, până când devin extrem de mici, la dimensiuni de nano-particule.  Când apa se descompune în particule atât de mici, generează abur uscat. Aburul uscat pătrunde în suprafeţe mult mai uşor şi mai eficient, datorită dimensiunii nano a particulelor sale.  

Acest proces oferă trei avantaje importante:

În primul rând, pentru că ajunge mai profund în orice suprafaţă comparativ cu aburul obişnuit, aburul uscat curăţă chiar şi din locurile greu accesibile murdăria pe care mopurile şi aspiratoarele tradiţionale nu o pot extrage şi îndepărta. Aburul uscat produs de Rovus Nano Floor Steamer dizolvă murdăria şi grăsimea, astfel acestea sunt eliminate din porii suprafeţei. Acest efect de curăţare în profunzime asigură nu numai o curăţenie eficientă, dar şi un efect de dezinfectare. De fapt, mopul Nano elimină 99,9% germenii şi bacteriile. Iar cel mai important aspect îl reprezintă faptul că face acest lucru fără a folosi substanţe chimice. Puterea aburului este tot ce îţi trebuie pentru a avea podele complet igienizate şi curate.  

Un alt beneficiu al aburului uscat este acela că nu lasă apă în exces pe suprafeţe, astfel podelele devin uscate în câteva secunde după ce le cureţi. Pe termen lung, podelele nu se vor deteriora din cauza umezelii.  

Al treilea avantaj al nanotehnologiei şi al aburului uscat este acela că în urma acestui proces, mopul Rovus Nano Floor Steamer generează ioni negativi care atrag particulele din pete. În plus, ionii negativi „reţin” bacteriile, astfel acestea nu se mai răspândesc în aer, deci aerul pe care îl respiri va fi mai curat.

Beneficiile curăţeniei cu aburul uscat produs de mopul Rovus Nano Floor Steamer sunt prin urmare evidente: podelele sunt curăţate cu mai multă putere şi eficienţă.

Mai mult timp pentru tine

Nimănui nu îi face plăcere să cureţe podelele. Dar atunci când foloseşti mopul Rovus Nano, murdăria este eliminată mai rapid şi cu mai multă putere, ceea ce înseamnă că suprafeţele vor fi curate mai mult timp. Timpul tău liber este preţios, foloseşte-l pentru a face ceea ce îţi place: petrece timpul cu cei dragi, mergi la o plimbare, citeşte o carte sau uită-te la televizor. Alegerea îţi aparţine.     

Elimină până la 99.9% bacteriile şi germenii

Puterea de curăţare în profunzime de 1100 W a lui Rovus Nano Floor Steamer poate elimina orice: de la particule fine la germeni, de la murdărie superficială la depuneri vechi de mizerie, de la pete la lichide vărsate, de la mizerie făcută de copii la urme lăsate de animalele de companie.  Indiferent de suprafaţă! Foloseşte-l pe suprafeţe dure cum ar fi lemn, gresie, parchet laminat sau chiar pe covoare şi mochete. Poţi folosi accesoriul pentru covoare şi vei îndepărta mirosurile şi vei împrospăta covoarele, saltelele şi mobila tapiţată.  

Podele curate, mediu curat

Pentru că funcţionează pe bază de abur şi are lavete lavabile la maşina de spălat, elimină nevoia de a cumpăra substanţe chimice scumpe şi periculoase, astfel economiseşti bani şi vei proteja mediul în acelaşi timp.  

Aburul este încălzit în doar în câteva secunde! Mopul Rovus Nano Floor Steamer şi tehnologia sa vor revoluţiona modul în care curăţăm podelele, făcând această activitate mult mai uşoară, mai rapidă şi mai eficientă. Va depăşi cu siguranţă aşteptările tale, iar podelele vor arăta mai bine şi vor fi mai curate ca oricând.  

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân