(P) PIATRAONLINE intră în cursa Black Friday

De Black Friday, PIATRAONLINE anunţă reduceri mari la nenumărate produse, atât online, cât şi offline.
  • Publicat:
(P) PIATRAONLINE intră în cursa Black Friday
(P) PIATRAONLINE intră în cursa Black Friday

PIATRAONLINE anunţă începerea campaniei sale de Black Friday 2019 pe data de 15 noiembrie, cu reduceri mari la nenumărate produse din gama companiei, atât în magazinul online, dar şi în magazinul fizic.

Din punct de vedere estetic, piatra naturală reprezintă mereu o variantă elegantă, care nu se va demoda niciodată. Indiferent dacă optezi pentru placarea soclului casei cu astfel de materiale, pentru construirea unui şemineu, a unui blat pentru bucătarie sau pentru placarea podelelor şi a pereţilor cu piatră naturală, acest material nu te va dezamăgi şi va arăta grozav în locuinţa ta.

Black Friday reprezintă un prilej foarte bun de a achiziţiona lucruri noi necesare în locuinţă, datorită reducerilor mari. Scăderea preţurilor înseamnă un plus în buzunarul oamenilor, iar acest lucru se poate vedea în numărul foarte mare de comenzi care sunt plasate în această mult-aşteptată zi. Vinerea Neagră la PIATRAONLINE înseamnă că îţi poţi amenaja locuinţa cu materialele favorite, la un preţ mult mai mic.

Mega-reducerile de Black Friday atrag nenumăraţi clienţi, motiv pentru care PIATRAONLINE a ales ca în acest an, Vinerea Neagră să aibă loc atât online, cât şi offline. Clienţii care îţi doresc să vadă materialele pe care vor să le comande, pot veni în showroom-ul din Aleea Teişani, nr. 137 A, începând cu miezul nopţii, pentru că da! PIATRAONLINE ţine headquarter-ul deschis timp de 24 de ore!

Mai mult decât atât, cei care aleg să vină în showroom pot participa la ”Glow in the Dark Party”, petrecerea care ţine ofertele în priză toată noaptea. Fii primul care descoperă reducerile masive la zeci de modele şi produse din piatră naturală, pe ritmurile hiturilor de altădată. Străluceşte pe ringul de dans şi trăieşte un Black Friday altfel.

PIATRAONLINE mizează pe faptul că fiecare nou proiect este asemenea unei pânze albe, iar compania are întreaga paletă de culori cu care poate crea ceva nou, unic, nemaivăzut, motiv pentru care mai scoate un as din mânecă cu ocazia Black Friday: clienţii pot discuta direct cu un arhitect pentru a găsi soluţii pentru proiectul de amenajare. Sfaturile sunt întotdeauna bine-venite, ajută să vedem lucrurile dintr-o altă perspectivă şi chiar să găsim soluţii pentru problemele de amenajare la care nu aveam rezolvare. Aşa că intră pe blackfriday.piatraonline.ro şi programează o întrevedere cu unul dintre arhitecţii lor, o pereche de ochi avizaţi care îţi pot da sfaturi şi recomandări în amenajarea proiectului tău.

Piatra naturală este cel mai vechi material de pe Pământ, cel mai stabil şi cel mai durabil. Cu toţii avem dreptul să o avem împrejurul nostru, motiv pentru care PIATRAONLINE face eforturi mari pentru a-i face pe clienţi să se simtă ca acasă, să simtă că acest material îşi are locul în locuinţele noastre.

PIATRAONLINE este primul magazin online de piatră naturală din România, un lider de piaţă în acest domeniu. De peste 10 ani, compania selectează şi importă cea mai bună piatră naturală din toate colţurile lumii, motiv pentru care firma se identifică drept un generator de inspiraţie, un loc în care creaţia nu are limite.

Înscrie-te la newsletter-ul PIATRAONLINE şi nu rata data lansării promoţiei de Black Friday. Înregistrează-te pe site şi fii printre cei norocoşi care prind stocuri pentru cele mai bune produse. Completează-ţi datele de contact, de livrare şi de facturare, ca să le ai gata pregătite pentru comenzi, când se dă startul reducerilor.

Prinde startul reducerilor de Black Friday la PIATRAONLINE şi antrenează designerul din tine!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”