Home, Sweet Home! Cum arată casele vedetelor

Pe cât de frumoasă e casa pe atât de scumpă întreţinerea! Aşa ar suna textul în cazul în care visaţi la o vilă în paradis. Să spunem că proprietatea ar valora 10 milioane de dolari. Întreţinerea lunară costă mai bine de… 5.000 de dolari. Însă pentru marile staruri acesta este un mărunţiş!
  • Publicat:
Home, Sweet Home! Cum arată casele vedetelor

Pe cât de frumoasă e casa pe atât de scumpă întreţinerea! Aşa ar suna textul în cazul în care visaţi la o vilă în paradis. Să spunem că proprietatea ar valora 10 milioane de dolari. Întreţinerea lunară costă mai bine de… 5.000 de dolari. Însă pentru marile staruri acesta este un mărunţiş!

Britney Spears îşi întâmpină oaspeţii dintr-o poartă somptuoasă. Doar poarta a costat 10.000 de dolari. Vila este mare, perfect utilată, situată într-unul dintre cele mai scumpe locuri din lume.

Întreţinerea lunară înseamnă, pe lângă curent electric, gaze, apă, canalizare o armată de angajaţi: 3 grădinari, 6 menajere, 1 administrator de domeniu, 3 bucătari, 4 bone. Salariile angajaţilor se numără tot în mii de dolari.

Este vorba de 30.000 de dolari pe lună. Întreţinerea înseamnă şi amenajarea spaţiului verde în fiecare anotimp, pentru alţi 10.000 de dolari. Iar când vine vorba de redecorarea interiorului sumele nu scad sub 1 million de dolari.



Angelina are mai multe proprietăţi, parte sunt ale ei, parte luate în comun cu partenerul de viaţă, Brad Pitt. Cea mai costisitoare proprietate este un castel din Franţa în care numeroasa familie a locuit după ce Angelina a născut gemenii.

În acest loc, au venit împreună cu ei şi 7 bone, plătite regeşte. Castelul vechi are nevoie de întreţinere constantă şi, lunar, sumele depăşesc 10.000 de dolari pentru persoanele care se ocupă să menţină clădirea în viaţă.

Pentru acest castel, Angelina şi Brad au angajat şi 1 arhitect specializat în restaurarea clădirilor istorice căruia îi plătesc 50.000 de dolari doar dacă are o idee despre cum să fie păstrat într-o stare perfectă un… geam vechi, e adevărat, de vreo 200 de ani.

Celelalte proprietăţi pe care le deţin au câte 2 până la 8 angajaţi, în funcţie de frecvenţa cu care cuplul locuieşte în acea casă. Costurile lunare se ridică la peste 50.000 de dolari.


 

Celine Dion are, de asemenea, nenumărate proprietăţi pe care le administrează angajaţii. Lunar, costurile se ridică la peste 100.000 de dolari.

Numai casa de pe plajă, mare şi superbă, o costă 30.000 de dolari pe lună. Este vorba practic de un parc enorm situat pe malul oceanului, special creat pentru ca fiul ei cel mare să aibă parte de distracţii în aer liber. Iar mămica are grijă ca toată întreţinerea să fie la cel mai înalt nivel.

Şi Naomi Campbell are o casă pe plajă într-un loc mirific din Turcia. De fapt, casa ocupă o insulă întreagă. Pentru ca supermodelul să se bucure cel mult o lună pe an de această proprietate, plăteşte 10.000 de dolari pe lună în restul anului.

Iar Madonna nu degeaba a ajuns la 1 miliard de dolari în conturi. Proprietăţile pe care le deţine au costuri de întreţinere de 200.000 de dolari lunar. Suma înseamnă plata angajaţilor, refacerea grădinilor în fiecare anotimp. Iar în privinţa proprietăţii ei din Marea Britanie, lucrurile sunt mai complicate. Madonna are pretenţia să fie crescătoare de găină de rasă şi doar hrana pentru păsări costă 10.000 de dolari pe lună!

Vanessa Paradis vrea să le ofere celor doi copii pe care îi are cu Johnny Deep cele mai bune condiţii de trai, aşadar adolescenţii au 2 bone, bucătar personal, dar şi grădinar. Iar casa în care locuiesc are cheltuieli de 10.000 de dolari lunar pe care îi decontează celebrul lor tătic.

Nici Beyoncé nu se uită la bani când vine vorba de locuinţa în care stă şi fetiţa ei de numai 1 anişor. Doar întreţinerea casei respective se ridică la 15.000 de dolari lunar. Camera fetiţei este vizualizată prin satelit, 24 de ore din 24, iar toate produsele cu care se face curăţenie sunt de natură organică.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Produceţi legume eco în... balcon!
Produceţi legume eco în... balcon!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân