Greșelile fundamentale pe care trebuie să le eviți în amenajarea casei

  • Publicat:

Prezent în emisiunea „Înapoi în viitor”, emisiune moderată de Andreea Perminova, Emilio Ghaman, expert în Feng Shui, a vorbit despre principiile esențiale pe care trebuie să le urmăm pentru ca orice colț al casei să ne poată aduce prosperitate, dar si despre greșelile fundamentale pe care trebuie să le evităm în amenajarea acesteia.

Bambusul, planta care se sacrifică pentru bunăstarea ta

„Bambusul este extrem de benefic și foarte ușor de procurat. Este o plantă care se „sacrifică” pentru locuitorii casei. Adesea se poate întâmpla ca, după ce am avut un conflict sau o energie de boală sau pur și și simplu s-a întâmplat ceva neplăcut, să vedem că la scurt timp unul din firele de bambus se usucă”, a menționat expertul în feng shui pentru cei care au urmărit emisiunea ”Înapoi în viitor”.

Palo santo pentru curățarea energiilor negative din casă: mit sau realitate?

Palo santo este într-adevăr un lemn sfânt tradițional, un lemn care este folosit pentru a îndepărta orice formă de energie negativă sau răuvoitoare, conform specialiștilor. Însă, pentru rezultate optime în utilizare, lemnul de palo santo nu trebuie niciodată tăiat niciodată verde. Acesta este lăsat să se usuce, mai apoi urmând a fi folosit.

Greșeli fundamentale pe care trebuie să le eviți în Feng Shui

„Pe scurt, tot ceea ce pun ca și decor îmi va influența energia casei, acest flow, această energie care mă încarcă și îmi aduce tot ce e mai frumos în viața mea”,  a ținut să puncteze Emilio Ghaman.

Nu ținem plante uscate, avertizează expertul. Cum se ofilește o floare sau moare o plantă, o aruncăm și cumpărăm o alta.

Mai mult, nu ținem obiecte ciobite, sparte în spațiul de locuit. Schimbăm orice obiect stricat cu unul nou.

Nici depozitarea lucrurilor în exces nu este un bun sprijin al prosperității. Dacă aveți obiecte care nu vă mai sunt de folos, chiar și haine pe care nu le mai purtați, debarasați-vă de ele” recomandă Emilio Ghaman.

În încheiere, rugat de Andreea Perminova să enumere trei adevăruri după care se ghidează în viața de zi cu zi, expertul în Feng Shui Emilio Ghaman a menționat scurt: „Să fii aliniat”, „Ai grijă ce scoți pe gură căci nu mai poți retrage și ai grijă ce bagi pe gură că nu mai poți să dai afară” și ”Pune iubire în absolut tot, din gând până la vorba, la acțiune, la tot”. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult