Flori de toamna gata pentru a fi daruite celor dragi

A venit toamna. Revistele, televizorul, radioul, bannerele publicitare de pe strada, totul ne anunta ca trebuie sa cumparam rechizite, ca trebuie sa ne ferim de frig cu o garderoba noua sau cu cizme noi. Dar cu darurile sarbatorilor de toamna, cum ramane? Ce cadouri oferim de Sfantul Mihail si Gavriil, de Halloween sau de aniversarile celor din zodia balanta, scorpion, sagetator? Ce daruri de suflet facem, astfel incat acestea sa transmita exact ce simtim pentru persoana respectiva?
  • Publicat:
Flori de toamna gata pentru a fi daruite celor dragi

A venit toamna. Revistele, televizorul, radioul, bannerele publicitare de pe strada, totul ne anunta ca trebuie sa cumparam rechizite, ca trebuie sa ne ferim de frig cu o garderoba noua sau cu cizme noi. Dar cu darurile sarbatorilor de toamna, cum ramane? Ce cadouri oferim de Sfantul Mihail si Gavriil, de Halloween sau de aniversarile celor din zodia balanta, scorpion, sagetator?

Ce daruri de suflet facem, astfel incat acestea sa transmita exact ce simtim pentru persoana respectiva?

Floristii FlorideLux vin cu o abordare inedita, o colectie autumnala nebuneasca, plina de texturi suprinzatoare, combinatii coloristice pline de personalitate si mai ales o doza consistenta de creativitate.

Reteta perfecta pentru aranjamente florale unicat, care te vor cuceri de la prima… petala. Pentru toamna 2014 propunem colectia denumita Crazy Autumn. Este nebuneasca intrucat este naturala, originala, fresh, iesita din comun si mai ales din tipare. Am pregatit aceasta colectie cu 30 de produse timp de 1 luna. Am facut brain storming constant, am manufacturat recipiente, am schimbat idei, ne-am gandit si razgandit pana cand am ajuns la acest rezultat spectaculos.
Timpul si pasiunea pe care o dedicam fiecarei colectii lansate determina gradul de respect pe care il avem pentru clientii nostri. Si acest lucru se simte, este o continua conversatie intre noi si clientii nostri, incercam sa aflam ce isi doresc si sa transpunem totul in realitate, prin filtrul propriei noastre creativitati. Este pur si simplu… sufletul nostru in aceste aranjamente.
declara Ioana Buiacu, florist si manager dezvoltare in cadrul florariilor FlorideLux.

Primele 3 aranjamente promovate din aceasta colectie ce cuprinde 30 de modele diferite si este disponibila spre vizionare completa aici: Flori de toamna 2014, sunt alese din 3 stiluri diferite si pentru ocazii diverse din viata unei persoane:

1. Romantic
Inima de flori denumita „Poem de amor tomnatic” reprezinta o abordare inedita a deja clasicilor trandafiri rosii. Precum o adiere peste suflet, precum un sarut aruncat in vant, aceasta inima are o delicatete de neuitat, sopteste celor care asculta un poem de amor tomnatic, pasional, romantic, de neuitat. Inima este realizat din trandafiri rosii, petale, tillandsia si frunze de iedera.

2. De neuitat
Pentru aniversari, pentru petreceri de toamna sau pentru a transmite cele mai calde urari intr-o zi importanta, am creat un aranjament de toamna de neuitat. Recipientul 100% manufacturat (asadar unicat) din crengi naturale de conifer, umplut apoi cu dahlii, trandafiri bicolori de gradina si frunze de stejar, totul pentru a evoca adevarata frumusete salbatica si nebunatica a toamnei.

3. Premium
Legenda cornucopia sau cornul abundentei este foarte importanta in traditia anuala de Ziua Recunostintei, cand toti americanii aseaza un aranjament floral proaspat intr-un astfel de cos, in mijlocul mesei, pentru a aduce in sanul familiei bogatia, bunastarea, intelegerea si iubirea nemarginita. Aceasta legenda greaca vorbeste despre un corn de capra din care Zeus, copil fiind, bea apa. De asemenea, cornul abundentei mai este asociat cu zeita granelor Demeter sau cu zeul bogatiei materiale, Pluto.
Floristii FlorideLux au creat acest corn al abundentei manual, folosind scoarta de copac, tillandsia, sfoara si muschi natural. Apoi cornul a fost umplut cu fructe si flori proaspete pentru un aspect absolut incantator si unic in Romania.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”