Cazi rectangulare, offset si pe colt, de la Mondial by Villeroy&Boch

Colectia LOGIC de la Mondial by Villeroy&Boch se extinde acum cu o noua linie de Wellness, prin cazi rectangulare, offset sau pe colt, cu dimensiuni reduse, precum si panouri de sticla pentru cazi.
  • Publicat:
Cazi rectangulare, offset si pe colt, de la Mondial by Villeroy&Boch
Colectia Logic - Wellness de la Mondial by Villeroy&Boch

Colectia LOGIC de la Mondial by Villeroy&Boch se extinde acum cu o noua linie de Wellness, prin cazi rectangulare, offset sau pe colt, cu dimensiuni reduse, precum si panouri de sticla pentru cazi. Piesele colectiei asigura spatii generoase in camere de baie de orice dimensiuni, fara a neglija insa elementele de design.

Cazile rectangulare au dimensiuni variate, cuprinse intre 120 cm lungime, 70 cm latime, 42 de cm inaltime si 190 cm lungime, 90 cm latime şi 50 cm inaltime. Dimensiunile intermediare sunt de 140 x 70 x 44 cm, 160 x 70 x 46 cm, 170 x 70 x 46 cm, 170 x 75 x 46 cm şi 180 x 80 x 48 cm. De asemenea, sunt disponibile paneluri laterale sau frontale pentru cazi, insotite de un kit care include un set suport de fixare reglabil si de montare a panelului.

Cazile offset se pot monta atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta, dimensiunile reduse reprezentand si in acest caz un avantaj. Fie ca este vorba despre un perete lung de 150 cm, lat de 105 cm si cu o inaltime potrivita pentru cada de doar 46 cm, fie ca este vorba de 160 x 105 x 46 cm, cazile offset se incadreaza perfect in spatiul dedicat. Pentru modelul Offset este disponibil un panel frontal de 150 cm si kit-ul de montare aferent.

Cazile pe colt au, de asemenea, dimensiuni reduse – 135 x 135 cm, 140 x140 cm şi 150 x 150 cm – in asa fel incat sa se poata incadra in orice tip de baie. Cazile pe colt au disponibile paneluri frontale, de dimensiuni corespunzatoare, precum si kituri de montare.

Cazile sunt disponibile si cu sisteme de hidro si aero masaj.Panourile pentru cazi Logic sunt fabricate din sticla securizata tratata cu ClearGlass. Multumita tehnologiei ClearGlass curatarea si intretinerea suprafetelor de sticla se simplifica semnificativ, murdaria si calcarul din apa se prind mai greu pe suprafete lasandu-le curate o perioada mai indelungata.

La fel ca toate produsele wellness, cazile Logic au 10 ani de garantie si beneficiaza de distributie la scara nationala. Mondial acorda atentie maxima fiecarui detaliu. Experienta germana de la Villeroy&Boch sta in spatele produselor finale, prin schite, proiecte si calcule riguroase.

Colectia se remarca prin claritatea designului si prin eleganta discreta a formelor. O eleganta simpla si totodata surprinzatoare, ca un rationament logic.

Mondial Lugoj este parte a Grupului german Villeroy&Boch din anul 1996.

Citeste si Bucataria trendy

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”