Camera bebeluşului – sfaturi pentru amenajare

Aveţi un copilaş şi îl aşteptaţi pe cel de al doilea? La un moment dat, tot o să vă puneţi şi problema… spaţiului locativ. În cazul în care nu dispuneţi decât de o cameră pentru copii, lucrurile sunt ceva mai complicate, dar nu imposibile. De fapt, e nevoie doar de mai multă organizare.

Aveţi un copilaş şi îl aşteptaţi pe cel de al doilea?

La un moment dat, tot o să vă puneţi şi problema… spaţiului locativ. În cazul în care nu dispuneţi decât de o cameră pentru copii, lucrurile sunt ceva mai complicate, dar nu imposibile.

De fapt, e nevoie doar de mai multă organizare.

În timpul celor 9 luni, aţi încercat să îi povestiţi fratelui mai mare despre schimbarea care va urma odată cu apariţia unui bebeluş. Îi povestiţi degeaba în realitate, spun psihologii. Aceştia cred că fratele mai mare conştientizează apariţia pe lume a unui vieţi abia după naştere, odată ce vede bebeluşul.

Acomodarea, spun tot psihologii, durează în mod normal între 2 şi 6 luni, iar dacă nu se produce după 6 luni aveţi nevoie, posibil, de ajutor specializat. În timpul acesta, copilul mai mare trebuie tratat cu atenţie şi, în nici un caz, făcut indispensabil în îngrijirea celui mic. Dimpotrivă. Acordaţi-i timp doar copilului mare, vorbiţi, jucaţi-vă şi, separat, aveţi grijă de bebeluş. Am ajuns la camera copiilor.

Pagina 1 din 2
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața
Recomandări: