Așa cureți eficient recipientele din plastic de grăsime. Metoda ingenioasă pe care trebuie neapărat să o încerci

Recipentele din plastic pline de grăsime îți dau bătăi de cap? Uite cum le poți curăța rapid și eficient, cu acest truc!
  • Publicat:
Așa cureți eficient recipientele din plastic de grăsime. Metoda ingenioasă pe care trebuie neapărat să o încerci

O cantitate mare de grăsime depusă pe recipientele de plastic poate fi greu de curățat. Însă, există un truc care îți va face viața mult mai ușoară de acum înainte!

Recipente de plastic pline de grăsime

Cu toții folosim recipiente de plastic, pentru a transporta mâncarea gătită la serviciu, la școală, în excursii sau la picnic. Nu putem renunța la acest obicei, mai ales că mâncarea pe care o pregătim acasă este o variantă mai sănătoasă și, implicit, mai ieftină decât mâncatul în oraș. Cu toate acestea, există situații în care aceste recipiente se umplu de grăsime, care poate fi foarte greu de îndepărtat.

În loc să ne chinuim să curățăm recipientele pline de grăsime, putem apela la un truc simplu, care ne ajută în câteva secunde.

Curăță rapid grăsimea

O influenceriță cu peste 46.000 de urmăritori pe Instagram, pasionată atât de modă, cât și de trucurile care ne fac viața mai ușoară în bucătărie, a dezvăluit secretul său. Adriana Paolella a publicat un video pe contul ei de socializare, în care le arată internauților cât de rapid și eficient curăță un recipient de plastic plin de grăsime.

Trucul pentru curățarea grăsimii

  • În recipientul de plastic plin de grăsime adaugă puțină apă, puțin săpun de spălat vase și un prosop de hârtie.
  • Pune capacul recipientului și amestecă totul foarte bine, de câteva ori.
  • Răstoarnă conținutul, clătește bine spuma rămasă și gata! Recipentul rămâne curat, fără pic de grăsime.

Sursă – https://www.instagram.com/reel/C5OAIfEgjHZ/?igsh=MXE4ZXVrcWl1dGpzcw%3D%3D

Sursă foto – Captură video

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc