Beverly Hills 90210, în prezent – cum arată eroii adolescenţei noastre

Anii '90 au însemnat pentru mulţi dintre noi poate cea ai frumoasă perioadă a vieţii, pentru că atunci ne-am consumat tinereţea. Abia dezmeticiţi în urma regimului comunist, încercam să trăim aşa cum vedeam la televizor şi cum credeam că trăiesc tinerii de "afară", pentru că era "cool". Nu se poate să nu vă amintiţi de una dintre sursele de inspiraţie cele mai importante ale acelor vremuri, serialul tv Beverly Hills 90210!
  • Publicat:
Beverly Hills 90210, în prezent - cum arată eroii adolescenţei noastre
Cuprins
  1.  
  2.  

Anii ’90 au însemnat pentru mulţi dintre noi poate cea ai frumoasă perioadă a vieţii, pentru că atunci ne-am consumat tinereţea. Abia dezmeticiţi în urma regimului comunist, încercam să trăim aşa cum vedeam la televizor şi cum credeam că trăiesc tinerii de „afară”, pentru că era „cool”. Nu se poate să nu vă amintiţi de una dintre sursele de inspiraţie cele mai importante ale acelor vremuri, serialul tv Beverly Hills 90210!

Cine nu aştepta cu sufletul la gură weekendul, când se difuza cel mai frumos serial de televiziune? Ce vedeam acolo, vroiam să simţim şi noi pe pielea noastră. Ne visam în braţele lui Dylan sau ale lui Brandon, vroiam să fim frumoase precum Kelly sau Brenda, să avem o garderobă întocmai ca cea a Donnei, să fim isteţe ca Andrea, credeam că odată ce ajungem la liceu viaţa noastră va fi exact ca în celebrul campus şi ne doream cu ardoare o gaşcă veselă aşa cum era cea din Beverly Hills.

Poate că nu a fost să fie pentru multe dintre noi, pentru că stilul nostru de viaţă, cultura şi obiceiurile româneşti nu se asemănau nici pe departe cu cele americane, dar ora aceea magică, în care ne pierdeam cu ochii în televizor, ne transpunea în lumea la care visam.


Zece ani de filmări, zece sezoane, zeci de actori care s-au perindat pe platourile de filmare, însă doar câţiva dintre ei ne-au rămas întipăriţi în minte. Familia Walsh cu gemenii Brenda şi Brandon şi prietenii pe care şi i-au făcut odată cu mutarea din Minnesota în Beverly Hills: şarmantul Dylan, intelectuala Andrea, populara Kelly, Steve cel veşnic pus pe distracţii, Donna cea cu probleme cognitive şi iubitul ei, David, şireata Valerie. Să nu-l uităm, desigur pe Nat, barmanul de la Peach Pit, locul în care se întâlneau de cele mai  multe ori tinerii.

Ce s-a întâmplat între timp cu ei?

Brandon – Jason Priestley, 43 de ani, s-a însurat în 2005, are o fetiţă de 5 ani şi un băieţel de 3 ani. După ce a „evadat” din producţia Beverly Hills 90210 nu a mai înregistrat mari succese pe plan profesional.

Brenda – Shannen Doherty, 41 de ani. Fata rea de pe platoul de filmare a părăsit serialul cu scandal după doar 4 sezoane. A apărut de 3 ori în Playboy, iar între anii 1998 şi 2001 a apărut în serialul de succes Charmed. A avut numeroase probleme cu legea ca urmare a caracterului impulsiv. S-a căsătorit de 3 ori.

Dylan – Luke Perry, 45 de ani. Are 2 copii de 15 şi respectiv 12 ani în urma căsniciei de 10 ani cu  Minnie Sharp, un fost model. Nu a mai avut nici el un mare succes  profesional după părăsirea serialului Beverly Hills, însă în curând urmează să apară 2 filme pentru care a filmat încă din 2010: Hanna’s Gold şi Good Intentions.

Kelly – Jennie Garth, 40 de ani. S-a căsătorit de 2 ori, a divorţat de tot atâtea ori şi are 3 fetiţe de 15, 10 şi 6 ani. În prezent are propriul reality show, Jennie Garth: A Little Bit Country, însă în producţii cinematografice de mare succes nu a prea apărut.

David – Brian Austin Green, 39 de ani. Probabil, cel mai mare suces al său după încheierea filmărilor pentru  Beverly Hills 90210 este faptul că în prezent este însurat cu una dintre cele mai frumoase femei din lume, Megan Fox, cu care aşteaptă un copil. A apărut în seriale precum Desperate Housewives, CSI: Miami, Saturday Night Live.

Donna – Tori Spelling, 39 de ani. A scris 3 cărţi despre viaţa ei, a apărut într-un reality show –  Tori & Dean: sTORIbook Weddings, a jucat în Scream 2 (apariţie pentru care a fost nominalizată la Zmeura de Aur), Scary Movie 2 şi seriale mai mult sau mai puţin importante. Cel mai relevant însă este faptul că este o mamă dedicată, are 3 copii, în prezent fiind însărcinată cu cel de-al patrulea.

Valerie –  Tiffani Thiessen, 38 de ani. A fost nominalizată la premiile Young Artist Awards în 1998, în 1991 şi în 1992 pentru rolul dintr-un alt celebru serial, Saved by the Bell. În prezent, joacă în serialul tv White Collar. În anii ’90 era iubita actorului Brian Austin Green şi se zvonea că datorită lui ar fi prins rolul din Beverly Hills 90210. În 2005 s-a căsătorit cu actorul Brady Smith, iar în 2010 a adus pe lume o fetiţă.

Steve – Ian Ziering, 48 de ani. A avut apariţii sporadice în producţii precum Batman, Spiderman, Godzilla. În 2010 s-a căsătorit cu o asistemtă medicală, iar în 2011 a devenit tatăl unei fetiţe.

Andrea – Gabrielle Carteris, 51 de ani. Are două fete, dintre care una s-a născut chiar în perioada în care filma pentru Beverly Hills 90210. În 2008, Gabrielle a suferit un accident pe platourile de filmare, în urma căruia muşchii faciali i-au rămas parţial paralizaţi şi vorbirea i-a fost afectată pentru mai bine de jumătate de an. Nu a apărut în prea multe producţii cinematografice, ci mai mult în proiecte de televiziune, cu roluri episodice: Batman: The Brave and the Bold, Criminal Minds, Avatar: The Last Airbender, The Mummy: The Animated Series,  NYPD Blue.

Citeşte şi: Donna, la a patra sarcină

Shannen Doherty, inapoi in Beverly Hills 90210

Tori Spelling refuza sa mai joace in „Beverly Hills, 90210”

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân