Compatibilităţi sexuale: cu cine te potriveşti şi cu cine NU, în funcţie de zodie?

Principalul bliant care leagă sau dezleagă relaţii poartă numele “compatibilitate sexuală” – chimia fizică, pasiunea sincronizată, plierea perfectă a gesturilor sexuale, natural şi fără rezerve.
  • Publicat:
Compatibilităţi sexuale: cu cine te potriveşti şi cu cine NU, în funcţie de zodie?

Principalul bliant care leagă sau dezleagă relaţii poartă numele “compatibilitate sexuală” – chimia fizică, pasiunea sincronizată, plierea perfectă a gesturilor sexuale, natural şi fără rezerve.

Compatibilitatea poate să existe sau poate să lipsească cu desăvârşire, iar una dintre cauzele care determină acest dat ţine de influenţa astrală. Unele zodii parcă sunt făcute unele pentru celelalte când se întâlnesc în pat, iar apropierea altora nu se sfârşeşte decât printr-un imens eşec.
 
Vezi cu cine te potriveşti!
 

Berbec

Nativul zodiei Berbec este un partener sexual căruia îi plac adrenalina şi jocul cu fanteziile.
 
Energia lui sexuală îl face să se potrivească perfect cu cei născuţi sub semnul astral Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător.
 
O puternică atracţie sexuală, dar care nu este menită să dureze prea mult există şi între Berbec şi Rac sau chiar Fecioară.
 
Peştii te vor dezamăgi din pricina tendinţei lor de a visa şi a idealiza tot ce îi înconjoară, iar Fecioara te va obosi cu obsesia ei pentru perfecţiune.

Taur

Serios, conservator, dar extrem de senzual, Taurul are nevoie de siguranţă şi de consecvenţă chiar şi în pat.
 
Uşor adaptabil la dorinţele partenerului, cel născut sub acest semn astral va trăi experienţe sexuale de neuitat cu nativii din Rac, Fecioară, Capricorn, Peşti.
 
La polul opus, vei trăi dezamăgiri profunde alături de grăbitul şi prea puţin senzualul Berbec sau în pat cu grandomanul Leu. Nici Vărsătorul nu te va mulţumi, ba chiar te va speria cu propunerile sexuale bizare specifice.

Gemeni

Destul de capricios când vine vorba de sex, cel ghidat de semnul astral Gemeni îşi găseşte cu dificultate compatibilităţile sexuale. Mai ales că urăşte compromisurile. Însă, ai şanse mari să găseşti acea flacără mult dorită şi, cu fiecare partidă sexuală, ceva nou alături de Berbec, Leu, Vărsător şi poate Fecioară.
 
În schimb, dezamăgiri pe toate planurile erotice alături de extrem de sensibilul Rac sau de teatralul nativ al zodiei Balanţă.Nici Scorpionul nu este o partidă de sex recomandată având în vedere că acesta este prea posesiv pentru spiritul tău libertin.

Rac

Pentru un Rac, sexul înseamnă boom emoţional, sensibilitate şi pasiune. El nu poate face pereche foarte bună decât cu cei care îi oferă încredere, care reuşesc să îi cunoască întru totul şi care îi vând iluzia unei iubiri de poveste.
 
Aşa că ai şanse mari să trăieşti experienţe orgasmice alături de Scorpioni, Peşti, Fecioare şi în anumite cazuri nativii din Taur. Aceştia au acele trăsături de care tu ai nevoie în primul rând.
 
Nu te vei putea apropia niciodată suficient de Vărsător care pare mereu rece şi lipsit de afecţiune, de Berbec are o percepţie asupra sexului total diferită de a ta… Nici pe Leu nu îl vei simţi compatibil sexual pentru că te va agasa cu narcisismul său înnăscut.

Leu

Spunem Leu, spunem pervers sexual: nativii acestei zodii iubesc să fie dezinhibaţi în relaţiile sexuale şi nu reuşesc să convieţuiască decât cu partenerii care le seamănă sau care îi venerează.
 
Aşadar, te potriveşti sexual cu jucăuşul Săgetător (care îţi poate ţine piept), cu dualii Gemeni şi cu la fel de perverşii Berbeci.
 
Uneori chiar şi alături de Balanţe poţi trăi o atracţie sexuală foarte puternică.
 
Experienţe dezastruoase: alături de Rac (prea trist pentru tine), Vărsător (cu care te calci pe bătături la supremaţie) sau în pat cu Peştii.

Fecioară

La fel de greu de mulţumit ca şi cei născuţi în Gemeni, Fecioara este senzuală şi romantică. Iar marele ei păcat este veşnica tendinţă spre perfecţiune, analizând fiecare mişcare, fiecare gest.
 
În aceste circumstanţe, dacă eşti născut sub acest semn astral, în pat, îţi vor fi pe plac Taurul, Racul, Scorpionul sau Capricornul.
 
Relaţie dezastruoasă cu: Berbecul şi Gemenii, amândoi prea puţin atenţi la detalii pentru tine.

Balanţă

Semnul astral Balanţă excelează atât de mult în romantism, este afectuos, tandru, uşor visător. Cu toate astea, adoră momentele de spontaneitate sau de intensitate maximă…
 
Potrivire sexuală perfectă: Gemeni, Lei sau chiar Vărsători.
 
Mai bine nu vă întâlniţi în pat: Scorpion (cere prea mult deodată) şi Săgetător, uşor prea superficial.

Scorpion

Creativ, dominator şi dezinhibat, acest semn astral împinge plăcerile trupeşti spre cele mai ciudate limite ale sale. Sexualitatea Scorpionului debordează şi îl transformă, iar alături de Raci, Fecioare, Peşti îşi găseşte jumătatea pierdută….
 
Incompatibilitate sexuală alături de Balanţă (prea indecisă), Gemeni, Capricorn (în unele cazuri).

Săgetător

Jucăuşi şi pasionali, nativii acestei zodii văd sexul ca pe o distracţie care le face cunoştinţă cu adrenalina şi cu noul. Astfel că, te vei regăsi sexual lângă Berbeci, Vărsători, Lei, Fecioare.
 
Nu reprezintă o bucurie partidele de sex cu Taurii (sunt prea serioşi şi pretind o prea mare stabilitate), Racii sau Balanţele ( te obosesc gesturile lor regizate).

Capricorn

Nativii din Capricorn sunt parteneri sexuali liniştiţi, fără vreun zbucium neînţeles. Iubesc aventurile, dar la fel de mult şi sexul cu parteneri de-o viaţă.
 
În pat, fac echipă bună cu: Taurul, Fecioara, Scorpionul sau Peştii, aceştia fiind senzuali şi profunzi în maniera care îl face pe Capricorn fericit. 

Gemenii şi Berbecii sunt prea infantili, iar Vărsătorul prea pervers…

Vărsător

Renumit pentru spiritual nonconformist, Vărsătorul iubeşte extravaganţele sexuale, iubeşte detaliile picante şi nu este deloc răbdător. Sexul pentru un Vărsător are ceva futurist şi riscant. Iubeşte sexul la telefon, jucăriile sexuale cele mai ciudate şi dialogul sexual murdar.
 
Este compatibil cu nativii din Berbec, Gemeni, Săgetători, uneori Fecioară.
 
În pat cu duşmanul alături de: Rac, Taur, Capricorn, prea sipituali pentru cel ghidat de semnul astral Vărsător.

Peşti

Dacă eşti născut sub acest semn astral, atunci eşti un partener sexual care nu are limite când vine vorba de plăcerea partenerului. Adori jocurile erotice, trăieşte partidele de sex la intensitate maximă şi ai tendinţe perverse. Însă, într-o aceeaşi măsură iubeşti cu tandreţe…
 
De aceea, te potriveşti sexual cu Racul, Scorpionul, Peştii, Taurii.
 
La polul opus, se află relaţiile tale sexuale cu cel născut sub semnul astral Vărsător, Capricorn (mult prea raţional pentru visătorul din tine) şi Berbec (totuşi prea carnal).
Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop Aprilie 2014
Horoscop Aprilie 2014
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân