Trei plante minune: urzicile, ginsengul si ciuperca lui Dumnezeu

Ciuperca lui Dumnezeu se foloseste pentru tratarea diabetului, diverselor tumori si a osteoporozei.
  • Publicat:
Trei plante minune: urzicile, ginsengul si ciuperca lui Dumnezeu
Trei plante minune: Urzicile, ginsengul si Ciuperca lui Dumnezeu

Pana cand se va inventa pilula atotvindecatoare este bine sa punem preventia la rang de cinste. Ia-ti aliati puternici: urzicile, ginsengul si noua revelatie a lumii medicale, Ciuperca lui Dumnezeu.

1. Ciuperca lui Dumnezeu, un adevarat panaceu
Lumea medicala este incantata de efectele extractelor de Ciuperca lui Dumnezeu (Agaricus Blazei Murrill) ce se folosesc in tratarea unor afectiuni ca: diabet, cancer, diverse tumori, osteoporoza in special.

De asemenea, imbunatatesc starea de sanatate a intregului corp: cresc imunitatea organismului, reduc glicemia crescuta, hipertensiunea arteriala, trateaza alergiile cutanate. Pe langa vitamine, minerale, proteine, contine 6 tipuri de steroizi care ajuta la oprirea dezvoltarii celulelor canceroase.

2.Urzica – o farmacie intr-o planta
Profita in primavara aceasta de proprietatile urzicilor, gatite sau sub forma de ceai! Calitatile acestor plante (o planta necostisitoare) sunt de negasit in multe suplimente alimentare scumpe.

O cura de 30 de zile cu urzici ajuta la detoxifierea, fortificarea organismului, amelioreaza anemia, ajuta la vindecarea ranilor. Ceaiul de urzici este folosit pentru infectii ale tractului urinar, pietre la rinichi, rinite alergice, dureri de articulatii, probleme ale prostatei.

Studii recente au aratat ca intepaturile de urzici dau rezultate in tratamentul artritei reumatoide.

3. Ginseng – radacina anti-stres
Cateva studii clinice au demonstrat ca persoanele care iau regulat suplimente cu extract de ginseng au un nivel emotional mai echilibrat si sunt mai putin afectate de stres decat cei care nu iau.

Tot ginsengul mai este recunoscut si pentru proprietatile sale de reducere a oboselii, imbunatatire a memoriei si combaterea racelii, a gripei si a altor infectii. Suplimentele

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Acupunctura revitalizeaza viata sexuala
Acupunctura revitalizeaza viata sexuala
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări:
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia