Marché de Nöel: s-a dat startul targurilor de Craciun

  • Publicat:
Marché de Nöel: s-a dat startul targurilor de Craciun
Marché de Nöel: s-a dat startul targurilor de Craciun

Nu e simplu sa gasesti cadoul ideal, doar de aceea, la fiecare Craciun, pornesti in marea cautare dis de dimineata. Marché de Nöel a fost gandit pentru toti cei ce vor sa daruiasca si va fi deschis timp de doua zile, pe 12 si 13 decembrie, chiar inainte de Craciun, la Institutul Francez din Bulevardul Dacia 77.

Aici, la targ, sacul Mosului e plin de obiecte speciale: cele mai recente creatii ale designerilor si artistilor autohtoni, specializati in decoratiuni interioare si fabricarea obiectelor ce spun povesti emotionante. Vei putea alege dintre bijuteriile si piesele vestimentare adaptate momentelor de sarbatoare ce urmeaza. Designeri consacrati, dar si cei apartinand noului val vin sa interactioneze cu publicul lor si sa dezvaluie minunatiile create de ei in ateliere.

Redecoreaza de Craciun si sa alage un obiect „altfel” care sa devina in scurt timp centrul de interes al casei. Te ajuta sa faci asta Ana Wagner cu portelanurile ei, CareCutare cu pernele si jucariile lor simpatice, caracatita prietenoasa Karakiri (care a promis ca isi va aduce prietenii, aviz celor mici!) si Alien Ape Star, Agnes Keszeg, Virgina Toma si Drink Light care vin sa completeze amosfera de Craciun cu surprizele lor.

Tot aici si-au dat intalnire si designerii de bijuterie si accesorii, Mihaela Tarhuna, Angi Apostol, Carla Szabo, Mihaela Zvinca, Maria Filipescu, Ioana Matei, Raluca Dracea, Silvia Serban si Mariana Xidarakou, care isi vor dezvalui comorile pe parcursul celor doua zile, fiecare piesa asteptandu-si stapana predestinata.

Iar designerii care isi vor expune vesmintele la targ sunt Rozalb de Mura, Alina Botea, Smaranda Almasan, Ana Alexe, Adriana Goilav, Andra Clitan, Kinga Varga, Adelina Ivan, Mirela Diaconu si Istvan Campan.

Si sa nu uitam ca, pe tot parcursul targului, vor putea fi admirate picturile pline de culoare ale Patriciei Teodorescu si fotografii din portofoliul artistului Dan Piersinaru.

Asadar, pe 12 si 13 decembrie de la ora 11.00, pana la ora 20.00 poti petrece doua zile de Craciun intre prieteni. Vino sa te simti bine, sa dansezi pe colinde neconventionale, sa bei un ceai aromat si sa pui la cale momentul perfect in care vei oferi cadourile gasite.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being
Recomandări: