Dr. Dragoş Median: diagnosticarea în cancerul de sân VIDEO în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”

Dr. Dragoş Median, medic primar oncolog, a vorbit despre etapele de diagnosticare în cancerul mamar, în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”.
  • Publicat:

La mijlocul lunii iunie, a avut loc la Cinema Pro din Bucureşti, evenimentul cu tema ”Ce se întâmplă, Doctore…cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”, organizat de platforma de sănătate şi lifestyle „Ce se întâmplă, doctore?”

Partenerii evenimentului au fost Roche, www.canceruldesan.ro şi Sano Vita, iar conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu – redactor-şef, „Ce se întâmplă, doctore?” şi Bianca Poptean – senior editor, „Ce se întâmplă, doctore?”.

Printre specialiştii invitaţi pe scena evenimentului s-a numărat şi dr. Dragoş Median – medic primar oncologie medicală, supraspecializare în tratamentul cancerului mamar, care a descris pe larg care sunt paşii diagnosticului în cancerul mamar. Mai multe informaţii despre depistarea corectă a cancerului mamar puteţi afla din materialul video realizat în cadrul conferinţei!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: