Dr. Cristina Nicolaescu: importanţa evaluării tensiunii arteriale VIDEO în cadrul evenimentului „Sănătatea în prim-plan: Glicemia & Tensiunea arterială la control!”

Dr. Cristina Nicolaescu a explicat importanţa evaluării tensiunii arteriale în cadrul evenimentului „Sănătatea în prim-plan: Glicemia & Tensiunea arterială la control!”, organizat de "de "Ce se întâmplă, Doctore?" în parteneriat cu Crucea Roşie Română.
  • Publicat:

În perioada 5-7 septembrie, a avut loc în Parcul Floreasca, evenimentul „Sănătatea în prim-plan: Glicemia & Tensiunea arterială la control!”, organizat de „Ce se întâmplă, Doctore?” în parteneriat cu Crucea Roşie Română. Peste 300 de persoane participante la eveniment şi-au putut testa valoarea tensiunii arteriale şi a glicemiei cu ajutorul dispozitivelor Omron. În plus,  au beneficiat de informaţii medicale în funcţie de fiecare situaţie în parte, din partea specialiştilor Medicover. Partenerii evenimentului au fost Medicover RomâniaMed.co reprezentant OmronSucrazit România şi Sano, iar gazdele evenimentului au fost Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro.

Unul dintre specialiştii prezenţi la eveniment a fost dr. Cristina Nicolaescu, medic specialist medicină generală în cadrul Medicover, care ne-a oferit în interviul video mai multe informaţii despre valorile normale ale tensiunii arteriale şi despre stilul de viaţă sănătos care contribuie la menţinerea valorilor optime ale tensiunii arteriale. Netratată şi nesupravegheată medical, hipertensiunea poate afecta grav starea de sănătate. 45% dintre români au hipertensiune arterială şi doar 59% dintre aceştia iau tratament.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: