Dr. Asma Năstase: vârsta primului periaj dentar la copii VIDEO în cadrul în cadrul evenimentului „Mama şi copilul”, ediţia a VI-a

Dr. Asma Năstase, medic specialist pedodont, a explicat importanţa periajului dentar la copii încă din primele luni de viaţă, în cadrul în cadrul evenimentului "Mama şi copilul", ediţia a VI-a, organizat de "Ce se întâmplă, doctore?".
  • Publicat:

Ediţia a VI-a a conferinţei Mama şi copilul, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe 17 octombrie la Veranda Mall. În această ediţie, s-au abordat teme care au vizat îngrijirea orală şi alimentaţia echilibrată la copii, iar partenerii evenimentului au fost dm drogerie markt România şi Doppelherz România. Unul dintre speakerii invitaţi la eveniment a fost dr. Asma Năstase, medic specialist pedodont.

În România, peste 80% dintre oameni se confruntă cu afecţiuni dentare, 4 din 10 copii au carii pe dinţii de lapte, iar 90% dintre acestea nu sunt tratate. în aceste condiţii, îngrijirea dentară a copiilor ar trebui să fie o prioritate a părinţilor încă de la apariţia primilor dinţi. În materialul video realizat în cadrul evenimentului, dr. Asma Năstase explică importanţa periajului dentar la copii încă din primele luni de viaţă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: