Dr. Antoanela Curici: analizele utile copiilor VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” ediţia a V a

În cadrul evenimentului "Mama şi copilul" ediţia a V a, dr. Antoanela Curici trecut în revistă lista de teste şi analizele utile copiilor, mai ales la intrarea în colectivitate.

Pe data de 17 septembrie, a avut loc cea de-a V-a ediţie a conferinţei ”Mama şi copilul”, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?”, iar printre speakerii invitaţi a fost şi Antoanela Curici, asistent universitar, Medic primar medicină de laborator, Director Medical Synevo România. Partenerii evenimentului au fost Synevo, Wello, Touch, Aquatique, Kebene şi Hepiflor, iar locaţia a fost asigurată de Sun Plaza. Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro.

Subiectele abordate în cadrul conferinţei au fost numeroase şi au vizat sănătatea şi nutriţia copiilor cu vârsta peste 3 ani. Pentru că prevenţia este cea mai importantă în ceea ce priveşte menţinerea stării de sănătate a copiilor, una dintre temele de discuţie s-a axat în jurul testelor şi analizelor recomandate mai ales în perioada de începere a şcolii şi grădiniţei. Respectarea programului de analize poate pune în evidenţă eventuale probleme ce pot fi rezolvate cu brio dacă sunt depistate la debut. Astfel, medicul primar medicină de laborator Antoanela Curici a trecut în revistă lista de analize şi teste ce trebuie făcute pentru ca micuţii să se bucure de o sănătate cât mai bună pe tot parcursul anului.

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Antoanela Curici - Medic primar medicină de laborator
Dr. Antoanela Curici este absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, cu experiență de peste 12 ani în medicina de laborator, cea mai mare parte a activității în acest domeniu fiind asociată Laboratorului Central ...
citește mai mult
Recomandări: