Cosmin Cîrîc: beneficiile wellness sunt strâns legate de alimentaţie VIDEO în cadrul evenimentului „Cele mai sănătoase rezoluţii pentru 2020”

Cosmin Cîrîc, Wellness Manager Therme Bucureşti, a subliniat legătura dintre tratamentele wellness şi alimentaţia sănătoasă în cadrul evenimentului „Cele mai sănătoase rezoluţii pentru 2020”, organizat de "Ce se întâmplă, doctore?".
  • Publicat:

Sâmbătă, 1 februarie, a avut loc conferinţa „Cele mai sănătoase rezoluţii pentru 2020”, care a fost organizată de „Ce se întâmplă, Doctore?”. Evenimentul găzduit de Therme Bucureşti i-a avut ca invitaţi pe Dr. Cătălina Trifan, Medic Primar Medicină Internă, Şef secţie Medicină Internă – Sanador, Dr. Negru Doru, Medic Primar Diabet, Boli Nutriţie şi Metabolice – Sanador şi Cosmin Cîrîc, Wellness Manager Therme care au oferit persoanelor prezente sfaturi şi argumente pentru a adopta un stil de viaţă sănătos şi pentru a-l menţine toată viaţa. Partenerii evenimentului au fost SanadorSolaris Plant şi Biocart.

În cadrul conferinţei moderate de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro, Cosmin Cîrîc, Wellness Manager Therme Bucureşti, a vorbit despre importanţa programelor de wellness, care trebuie însoţite de un stil de viaţă sănătos şi de o alimentaţie corectă. Aflaţi din materialul video care sunt argumentele pro relaxare şi destres!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Raluca Neagu
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult
Recomandări: