Un incident stupid, acasă, a ucis-o pe una dintre cele mai iubite doctorițe! Ireal de ce a murit, de fapt

  • Publicat:
Un incident stupid, acasă, a ucis-o pe una dintre cele mai iubite doctorițe! Ireal de ce a murit, de fapt

Un incident stupid, petrecut acasă, a ucis-o pe una dintre cele mai iubite doctorițe din Iași.

Medicul onco-hematolog Georgiana Scurtu, de la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Maria, a murit, duminică, 3 septembrie, la numai 38 de ani după ce s-ar fi înecat cu un aliment. Din spusele prietenilor șocați, nu a avut cine s-o ajute.

Pe rețelele de socializare, postările despre medicul Georgiana Scurtu sunt împărțite în două tabere. Unii susțin că decesul prematur, la numai 38 de ani, a fost provocat de vaccinul anti-covid, mai ales că se știa că nu are alte probleme de sănătate. Prietenii îndurerați au ținut însă să facă lumină și să explice ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânăra.

S-a înecat cu mâncare și n-a avut cine să îi aplice metoda Heimlich

Potrivit bzi.ro, medicul onco-hematolog de la Sf. Maria ar fi scăpat cu viață dacă, după ce s-a înecat în timp ce mânca, i s-ar fi aplicat metoda Heimlich, procedură prin care bucata de aliment ar fi fost expulzată, eliberând astfel căile respiratorii blocate. Nu a fost nimeni prin preajmă, din păcate. Când au găsit-o era deja prea târziu și i-a fost pronunțat decesul.

„A fost un caracter rar, o prietenă exemplară. Oricând am abordat-o cu probleme medicale pentru mine și pentru alții, mereu a răspuns prompt. Nu a lăsat oamenii să fie ai nimănui, i-a privit cu atenție. Această fetiță, invariabil, m-a ajutat, se implica direct și vorbea cu oamenii pe înțelesul lor. A stat în permanență lângă fetița mea atunci când aceasta s-a confruntat cu o infecție urinară.

În fața unui astfel de om nu pot decât să mă înclin și să am niște regrete și o durere atroce. S-a purtat frumos, a fost deschisă și un bun oncolog. Parcă mi-a murit o soră, așa mă simt. Urâtă surpriză la început de toamnă. S-a întunecat cerul și a început să picure. Îmi pare rău! Și mie îmi pare rău! În ultimul timp parcă aud cam des de moarte în jurul meu.

Cu toate acestea, nu cred că moartea sa are legătură cu faptul că era vaccinată. Sunt de părere că nimeni nu și-a propus, la nivel mondial, prin vaccin să extermine medicii. A fost un șoc pentru noi, era o tânără care pentru mine a fost mai mult decât specială”, a transmis medicul Lucian Burlea, citat de bzi.

Georgiana Scurtu a fost înmormântată la începutul săptămânii, luni, pe 4 septembrie. Familia, prietenii, foști pacienți, mulți au fost cei care au condus-o pe doctoriță pe ultimul drum, pe o ploaie torențială.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: