Tot răul spre bine! Ce a făcut tânăra din imagine, după ce a luat herpes de la iubitul ei infidel

  • Publicat:
Tot răul spre bine! Ce a făcut tânăra din imagine, după ce a luat herpes de la iubitul ei infidel
Sursa foto: TikTok

Suzanna Brusikiewicz a devenit virală pe TikTok pentru că a împărtășit povestea sa după ce a fost diagnosticată cu herpes genital în urma infidelității iubitului său.

Povestea tinerei înșelate de iubit care s-a ales cu… herpes genital

Suzanna Brusikiewicz, 38 de ani, a fost diagnosticată cu herpes genital în urmă cu patru ani, când fostul său iubit a înșelat-o. De atunci, frumoasa blondă a strâns sute de 293.000 de urmăritori TikTok, în timp ce se străduiește să destigmatizeze și să normalizeze boala.

Suzanna nu a fost, însă, întotdeauna atât de deschisă cu privire la sănătatea ei.

La început, Suzanna, care astăzi postează sub nickname-ul @suzbub, s-a luptat cu încrederea în sine din cauza BTS incurabilă. Deși, ea și-a dat repede seama de propria valoare – și speră să ajute și alte femei cu herpes să facă același lucru.

„Faptul că am făcut herpes m-a făcut să-mi pierd încrederea”, a spus Suzanna.

Creatoarea de conținut însă le încurajează și pe celelalte femei care se pot confruntă cu aceeași problemă, spunându-le există speranță.

Într-o postare recentă, aceasta s-a așezat pe podea și a pozat în timp ce și-a filmat reflexia în oglindă. Cu o doză considerabilă de încredere de data această, Suzanna și-a uimit urmăritorii care n-au ezitat să o complimenteze.

Sursa foto: TikTok

„Te iubim, zeu al herpesului!”, a exclamat unul dintre aceștia.

„Glumești? Ești atât de mișto!”, a spus un altul.

„Ești un erou!”, a încheiat cel de-al treilea.

Citește și: Această femeie și-a mințit șeful că e însărcinată și a cerut concediu de maternitate. Cum a fost dată de gol, de un coleg

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: