Această femeie și-a mințit șeful că e însărcinată și a cerut concediu de maternitate. Cum a fost dată de gol, de un coleg

  • Publicat:
Această femeie și-a mințit șeful că e însărcinată și a cerut concediu de maternitate. Cum a fost dată de gol, de un coleg
Sursa foto: twitter

Robin Folsom, o femeie din Georgia, s-a prefăcut este însărcinată pentru a obține șapte săptămâni de concediu plătit. Acum, ea se confruntă cu trei capete de acuzare pentru declarații false și o acuzație de fraudă de identitate.

„Când (angajatorul lui Folsom) ne-a trimis pentru prima dată acest caz, ne-am gândit că trebuie să existe o neînțelegere. Nu ne venea să credem”, a spus inspectorul general de stat Scott McAfee.

Povestea femeii care și-a mințit șeful că e însărcinată și a cerut concediu de maternitate

Potrivit unui comunicat de presă trimis de Biroul Inspectorului General din Georgia (OIG), Robin Folsom, în vârstă de 43 de ani, a mințit în legătură cu „sarcina” sa în timp ce lucra ca director de afaceri externe la Agenția de Reabilitare Profesională din Georgia (GVRA).

Aceasta a informat agenția despre presupusa sarcină  la sfârșitul anului 2020 și a susținut că va naște în mai 2021.

„[I]n martie 2021, o colegă de muncă a observat că partea inferioară a pantecului lui Folsom „s-a îndepărtat” de corpul ei și a crezut că Folsom purta un pantec fals de gravidă”, a explicat comunicatul de presă.
„În plus, Folsom ar fi trimis fotografii cu noul ei copil diverșilor angajați ai GVRA, cu toate acestea, imaginile păreau a fi inconsecvente și înfățișau copii cu diferite tonuri ale pielii.”

Folsom a demisionat din funcția ei în octombrie 2021. Acum se confruntă cu acuzații penale și a fost inculpată de marele juriu pe 10 februarie 2022.

„Fraudele de către angajații de stat nu vor fi tolerate”, a spus procurorul general Chris Carr după acuzarea lui Folsom.

„Colaborând cu inspectorul general independent al Georgiei, am putut să descoperim, să investigăm și să punem capăt acestei presupuse înșelăciuni. Ne vom ridica mereu pentru a proteja banii contribuabililor și așteptăm cu nerăbdare să ne prezentăm cazul în instanță”, a mai adăugat acesta.

Femeia se va întoarce în instanță, unde, dacă va fi găsită vinovată, ar putea petrece până la 25 de ani de închisoare și ar putea plăti amenzi de până la 103.000 de dolari.

Citește și: „Am mers la spital pentru că aveam dureri cumplite de stomac, dar medicii mi-au zis că sunt gravidă și nasc!”

Urmărește CSID.ro pe Google News
BANCUL ZILEI | Durerea de dinți
BANCUL ZILEI | Durerea de dinți
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being
Recomandări: