Test IQ de Crăciun | Găsiți greșeala care se ascunde în această imagine!

  • Publicat:
Test IQ de Crăciun | Găsiți greșeala care se ascunde în această imagine!

CSID vă propune și în ziua de Crăciun un nou test IQ, care să vă pună la încercare capacitatea de concentrare și atenția la detalii.Testul de astăzi nu este foarte complicat, ci trebuie să găsiți greșeala care se ascunde în această imaginea de mai sus. Dacă nu ați reușit, răspunsul este în rândurile care urmează. 

Găsiți greșeala care se ascunde în această imagine de Crăciun

Vreți să testați abilitățile cognitive chiar și de Crăciun? CSID are o nouă provocare, un test IQ cu tematică de iarnă. Tot ce trebuie să faceți este să descoperiți greșeala care se ascunde în această fotografie. Pentru acest lucru, trebuie să vă puneți la bătaie atenția și puterea de concentrare bine dezvoltate.

De regulă, sezonul sărbătorilor de iarnă cuprinde oameni de zăpadă, spiriduși, căsuțe din turtă dulce sau copii care se joacă în zăpadă. Așadar, ilustrația care are o greșeală majoră este formată din câțiva copilași care se joacă bucuroși în zăpadă depusă și fac un om de zăpadă.

Analizați cu atenție mare copiii și veți vedea ce se ascunde în imagine. Dacă nu v-ați prins, vă spunem noi! Unul dintre copii are piciorul desculț în zăpadă, aceasta fiind greșeala majoră din imaginea de Crăciun!

Citește și: Test de perspicacitate | Găsiți greșeala din această imagine din bucătărie!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: