Test IQ cu chibrituri pentru geniile cu minte ageră. Mută un singur băț pentru a corecta ecuația 3*2-4=14

  • Publicat:
Test IQ cu chibrituri pentru geniile cu minte ageră. Mută un singur băț pentru a corecta ecuația 3*2-4=14

Ecuațiile matematice sunt o adevărată provocare, chiar și pentru cei pasionați. Astăzi vă propunem un test IQ cu chibrituri pentru geniile care nu se feresc să încerce lucruri noi. Trebuie doar să muți un băț pentru a corecta ecuația de mai jos.

Testele de inteligență sunt perfecte pentru persoanele care doresc să aibă mereu mintea antrenată, dar și să își sporească fie atenția la detalii, fie abilitățile matematice. Totul depinde de instrumentul pe care îl alegeți. Testele IQ au fost create sub diferite forme, care mai de care mai atrăgătoare, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

 

Test IQ cu chibrituri pentru adevăratele genii

 

Test IQ cu chibrituri pentru geniile cu minte ageră. Mută un singur băț pentru a corecta greșeala din ecuație. Dacă te vei apuca să calculezi, vei sesiza că nu este corectă, astfel că trebuie să o rezolvi folosind un singur băț de chibrit. Crezi că poți rezolva această problemă în scurt timp? Dacă ai reușit, vezi AICI dacă ai calculat corect, iar dacă nu reușești, AICI vezi cum trebuie să rezolvi. Nu-i greu deloc!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: