TEST IQ | Care logo Ford este cel real, de fapt?

  • Publicat:
TEST IQ | Care logo Ford este cel real, de fapt?

Testele IQ datează de mai bine de un secol. Acestea au fost create inițial în Franța, pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor pentru rezolvarea testelor de la școală. În zilele noastre, cele mai multe teste de inteligență sunt bazate pe exerciții de imaginație vizuală pentru a găsi soluția corectă. Astăzi vă propunem un alt test IQ! 

Test IQ: care logo Ford este cel real

IQ-ul măsoară capacitatea de raționament a unei persoane. Mai exact, testele de inteligență trebuie să evalueze cât de bine pot oamenii să rezolve puzzle-uri și să-și amintească anumite informații. Din acest motiv, astăzi vă prezentăm un nou test IQ care să vă antreneze mintea. Astfel, se dă următoarea imagine de mai sus, în care trebuie să descoperiți care logo Ford este cel real.

Are legătură cu efectul Mandela

De menționat că testul de inteligență care are ca element central logo-ul Ford are legătură și cu efectul Mandela, cel care provine de la numele fostului președinte al Africii de Sud, Nelson Mandela. Specialiștii susțin că efectul Mandela este un termen în care un grup de oameni sau o anumită populație au toți aceleași amintiri ale unui anumit fenomen, cum ar fi evenimente, nume și detalii, dar sunt diferite de realitate.

Citește și: Test de inteligență | Câte triunghiuri sunt în această imagine, de fapt?

Este o teorie interesantă, care a creat numeroase controverse în ultimii ani. Unii cred că efectul Mandela este doar o falsă amintire a unui individ sau se bazează pe efectul psihologic numit confabulație.

Așadar, în legătură cu imaginea prezentată mai sus, trebuie să priviți mai atent și să descoperiți care logo Ford este cel real. Răspunsul este simplu, dacă aveți spirit de observație. Varianta corectă se poate vedea în imaginea următoare:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: