Test optic | Ce animal vezi în această poză?

  • Publicat:

Testul optic pe care puțini pot să-l rezolve. CSID vă propune un nou test de inteligență și vă provoacă să vă depășiți limitele. Testul de iluzie optică de astăzi presupune să spuneți ce animal vedeți în imaginea de mai sus. Tot ce trebuie să faceți este să descoperiți ce anume se ascunde printre dungile alb-negru, în mai puțin de 10 secunde. 

Testul optic care presupune multă atenție

De obicei, iluziile optice sunt ca exercițiile pentru creierul uman. Ele pot folosi culoarea, lumina și modelele pentru a crea imagini care pot fi înșelătoare pentru creierul nostru sau care ne induc în eroare.

La începutul acestui an vă propunem o nouă iluzie optică cu care vă puteți testa indicele de inteligență. În imaginea de mai sus este camuflat un animal, dar este greu de găsit. Tot ce trebuie să faceți este să-l descoperiți rapid! Aveți la dispoziție doar 10 secunde.

Imaginea de mai sus este un puzzle complicat și a fost concepută special pentru adulți, ca un joc rapid pentru creier. Atunci când o priviți la prima dată, aveți impresia că imaginea formată din linii negre și albe în zig-zag se mișcă, dar în realitate ascunde un animal, pe care însă nu toată lumea o percepe.

Citește și: Cel mai tare test psihologic | Ce animal vezi prima dată în această imagine? Răspunsul îți va spune ce fel de om ești

Ce animal vezi în poză

În această iluzie optică, puteți vedea o serie de dungi orizontale alb-negru, iar cei mai mulți nu observă ce se află în interiorul imaginii. Totuși, undeva în interiorul dungilor, se ascunde un animal.

Un indiciu pentru cei care vor să răzbată testul cât mai rapid: trebuie căutat un cap, coadă și picioare. Dacă nu ați reușit, vă dezvăluim noi răspunsul corect. În imagine se vede o girafă. Iată rezolvarea mai jos:

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being
Recomandări: