Test de logică | Găsiți toate cele 3 diferențe dintre cele două poze, în cel mult 12 secunde!

  • Publicat:
Test de logică | Găsiți toate cele 3 diferențe dintre cele două poze, în cel mult 12 secunde!

Astăzi vă aducem în prim plan un nou test de logică! Tu poți descoperi diferențele dintre cele două imagini, într-un timp limită de 12 secunde? Dacă ai o abilitate de concentrare dezvoltată, provocarea nu va fi una dificilă. 

Test de logică: găsește 3 diferențe dintre cele două poze

Dacă ai o capacitate mare de concentrare, testul pe care vi-l prezentăm astăzi nu va fi unul complicat. Tot ce trebuie să faci este să analizezi imaginile de mai sus și să identifici diferențele dintre ele. Sunt doar trei diferențe, dar trebui să le descoperi într-un timp de maximum 12 secunde. Câți dintre voi au reușit să descopere toate diferențele în limita de timp?

Citește și: Test IQ pentru șoferi | Una dintre aceste mașini încalcă regulile de circulație. Care?

Prima și a doua imagine din galerie se diferențiază prin trei detalii, pe care trebuie să le identifici rapid. Dacă nu reușiți, nu este problemă, în ilustrația de mai jos vei putea observa care sunt, concret, diferențele dintre cele două imagini.

Cei care au ratat răspunsurile corecte trebuie să exerseze astfel de provocări în mod regulat, pentru a-și îmbunătăți abilitățile de observație. Așadar, în imaginea de mai jos aveți prezentate cele trei diferențe majore!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: